Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda bayer 04 leverkusen
neu Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 14.1
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Willi is nu in balbezit. Paar onderschept slim de pass. Paar speelt de bal door. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Baerthel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - bayer 04 leverkusen 1:0

4e minuut.
Burkhardt is nu in balbezit. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller geeft een lange en hoge pass. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Feierabend kopt de bal weg. Daar is Willi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck is nu in balbezit. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Beck kopt de bal weg. Feierabend bereikt de bal nog maar net als eerste. Feierabend speelt de bal door. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Haller is nu in balbezit. Haller geeft een lange en hoge pass. Paasch kopt de bal weg. Willi is nu in balbezit. Willi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Patzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willi bereikt de bal nog maar net als eerste. Willi passt de bal met de wreef. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - bayer 04 leverkusen 2:0

28e minuut.
Vorteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorteil met een sublieme pass. Feierabend met een sublieme pass. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap. Baerthel bokst de bal weg.

29e minuut.
Willi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Höttges is nu in balbezit. Höttges met een sublieme pass. Langen rent richting de bal. Langen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langellotti met een sublieme pass. Patzer kopt de bal weg. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baerthel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tiefel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patzer de bal. Burkhardt is nu in balbezit. Willi geeft een hoge lob. Feierabend geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Rosenwirth is nu in balbezit. Rosenwirth geeft een lange en hoge pass. Beck kopt de bal weg. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Baerthel bokst de bal weg.

36e minuut.
Feierabend zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beck is nu in balbezit. Beck geeft een lange en hoge pass. Haller rent richting de bal. Haller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Willi passt de bal zonder na te denken. Feierabend rent richting de bal. Feierabend geeft een lange en hoge pass. Patzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tiefel passt de bal met de wreef. Feierabend met een sublieme pass. Daar is Paasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 17%, bayer 04 leverkusen 83%.
schwarz gelb pfaffroda - bayer 04 leverkusen 2:0

47e minuut.
Patzer onderschept slim de pass. Willi bereikt de bal nog maar net als eerste. Willi passt de bal zonder na te denken. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Haller geeft de bal voor. Feierabend probeert de bal met de borst te controleren. Feierabend geeft de bal voor. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Baerthel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Weißflog met een sublieme pass. Willi is nu in balbezit. Willi passt de bal in één keer door. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - bayer 04 leverkusen 3:0

66e minuut.
Balkhausen rent richting de bal. Patzer rent richting de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Patzer haalt uit met een fantastische trap. Galle probeert de bal aan de voet te houden. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... Paar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller met een sublieme pass. Paasch rent richting de bal. Feierabend verovert de bal door een tackle van achteren. Feierabend geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 13%, bayer 04 leverkusen 87%.
schwarz gelb pfaffroda - bayer 04 leverkusen 3:0