Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer 04 leverkusen schwarz gelb pfaffroda
Normal Tactiek neu
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.6 gemiddelde waardering 36.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Willi rent richting de bal. Willi speelt de bal door. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:1

5e minuut.
Paasch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paar geeft de bal voor. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:2

12e minuut.
Pinnow is nu in balbezit. Rosenwirth verovert de bal door een tackle van achteren. Willi geeft een hoge lob. Patzer rent richting de bal. Patzer speelt de bal door. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:3

17e minuut.
Haller is nu in balbezit. Haller met een sublieme pass. Daar is Patzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer schiet op doel. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:4

25e minuut.
Beck passt de bal in één keer door. Patzer heeft problemen om de bal te vangen. Patzer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beck de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:5

32e minuut.
Willi is nu in balbezit. Willi geeft de bal voor. Höttges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:6

38e minuut.
Patzer rent richting de bal. Willi met een sublieme pass. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:7

41e minuut.
Bagusch rent richting de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch rent richting de bal. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 71%, schwarz gelb pfaffroda 29%.
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:7

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galle de bal onder controle te krijgen. Kallenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:8

48e minuut.
Klungelig pakt Galle de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer rent richting de bal. Patzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:9

49e minuut.
Höttges heeft problemen om de bal te vangen. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck is nu in balbezit. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Weißflog geeft een lange en hoge pass. Vorteil probeert de bal met de borst te controleren. Vorteil geeft de bal voor. Beck rent richting de bal. Beck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Willi met een sublieme pass. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Willi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willi probeert naar een medespeler te passen. Beck is nu in balbezit. Beck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:10

67e minuut.
Langen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr onderschept slim de pass. Dürr geeft een hoge lob. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dürr onderschept slim de pass. Dürr geeft een hoge lob. Beck kopt de bal weg. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Willi met een sublieme pass. Beck rent richting de bal. Beck passt de bal met de wreef. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Willi bereikt de bal nog maar net als eerste. Willi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beck de bal. Patzer is nu in balbezit. Patzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:11

79e minuut.
Paar heeft problemen om de bal te vangen. Beck onderschept slim de pass. Patzer rent richting de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Kallenberg bokst de bal weg. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:12

84e minuut.
Bagusch geeft een hoge lob. Haller kopt de bal weg. Daar is Weißflog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:13

89e minuut.
Willi met een sublieme pass. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch geeft de bal voor. Patzer rent richting de bal. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 82%, schwarz gelb pfaffroda 18%.
bayer 04 leverkusen - schwarz gelb pfaffroda 0:14