Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch HFC Chemie
3 5 2 offensiv Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 17.7
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Bulatov is nu in balbezit. Offel is nu in balbezit. Wuth begaat een overtreding. Wuth krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Esch is nu in balbezit. Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov met een sublieme pass. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een hoge lob. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 1:0

5e minuut.
Daar is Gąsiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Osborn met een sublieme pass. Haber is nu in balbezit. Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Del Haye trapt de bal weg. Esch kopt de bal weg. Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bulatov is nu in balbezit. Offel is nu in balbezit. Offel passt de bal in één keer door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 2:0

11e minuut.
Bulatov speelt de bal door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber is nu in balbezit. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 3:0

13e minuut.
Gąsiorek met een sublieme pass. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn passt de bal in één keer door. Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Del Haye bokst de bal weg.

15e minuut.
Malicki probeert naar een medespeler te passen. Kold probeert naar een medespeler te passen. Osborn met een sublieme pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bulatov kopt de bal weg. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bulatov is nu in balbezit. Bulatov passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kadenbach de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 4:0

17e minuut.
Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Osborn rent richting de bal. Osborn met een sublieme pass. Bulatov rent richting de bal. Bulatov geeft de bal voor. Del Haye bokst de bal weg. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 5:0

19e minuut.
Offel schiet op doel. Landsiedel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulatov rent richting de bal. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 6:0

21e minuut.
Heß geeft de bal voor. Esch kopt de bal weg. Klungelig pakt Landsiedel de bal. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 7:0

24e minuut.
Doeltrap. Del Haye trapt de bal weg van het doel. Boguski kopt de bal weg. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Gąsiorek met de inworp. Offel is nu in balbezit. Offel geeft de bal voor. Klungelig pakt Landsiedel de bal. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 8:0

27e minuut.
Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel probeert naar een medespeler te passen. Bulatov rent richting de bal. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 9:0

30e minuut.
Gąsiorek passt de bal met de wreef. Landsiedel heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Osborn kan de bal niet met de borst controleren. Osborn passt de bal in één keer door. Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Offel rent richting de bal. Paal! Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 10:0

34e minuut.
Boguski verovert de bal door een tackle van achteren. Boguski met een sublieme pass. Osborn met een sublieme pass. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gąsiorek geeft de bal voor. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Del Haye bokst de bal weg.

41e minuut.
Bremert kopt de bal weg. Landsiedel kan de bal niet met de borst controleren. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 11:0

41e minuut.
Bulatov rent richting de bal. Bulatov passt de bal in één keer door. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn met een snelle inworp. Boguski probeert naar een medespeler te passen. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Del Haye bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gąsiorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 12%, HFC Chemie 88%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 11:0

47e minuut.
Boguski is nu in balbezit. Offel is nu in balbezit. Offel passt de bal met de wreef. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 12:0

48e minuut.
Offel schiet op doel. Kadenbach probeert de bal aan de voet te houden. Osborn kopt de bal weg. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 13:0

50e minuut.
Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Osborn heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 14:0

52e minuut.
Werner passt de bal zonder na te denken. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek met een sublieme pass. Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Boguski is nu in balbezit. Boguski passt de bal zonder na te denken. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn speelt de bal door. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 15:0

62e minuut.
Kold probeert naar een medespeler te passen. Osborn rent richting de bal. Osborn passt de bal zonder na te denken. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czachowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft de bal voor. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Kadenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 16:0

65e minuut.
Leński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov passt de bal met de wreef. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kadenbach de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 17:0

68e minuut.
Freischmidt komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Czachowski speelt de bal door. Bulatov rent richting de bal. Bulatov passt de bal in één keer door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski passt de bal met de wreef. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 18:0

83e minuut.
Del Haye trapt de bal weg van het doel. Malicki kopt de bal weg. Offel heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 19:0

87e minuut.
Offel kan de bal niet met de borst controleren. Czachowski rent richting de bal. Czachowski passt de bal zonder na te denken. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 20:0

89e minuut.
Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Leński probeert naar een medespeler te passen. Bulatov is nu in balbezit. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 15%, HFC Chemie 85%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - HFC Chemie 20:0