Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Chemie SV Lipsia 93 Eutritzsch
Normal Tactiek 3 5 2 offensiv
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Kold is nu in balbezit. Boguski is nu in balbezit. Haber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haber krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bulatov probeert de bal met de borst te controleren. Esch rent richting de bal. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Landsiedel de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

5e minuut.
Kold met een snelle inworp. Osborn rent richting de bal. Osborn speelt de bal door. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsiedel geeft een hoge lob. Malicki kopt de bal weg. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Czachowski speelt de bal door. Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Osborn met een sublieme pass. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bremert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelli met een sublieme pass. Osborn met een sublieme pass. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Del Haye bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

11e minuut.
Werner geeft de bal voor. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov passt de bal in één keer door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boguski met een sublieme pass. Osborn is nu in balbezit. Osborn passt de bal zonder na te denken. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ... Del Haye bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

21e minuut.
Kold passt de bal in één keer door. Osborn probeert de bal aan de voet te houden. Bulatov rent richting de bal. Bulatov geeft een lange en hoge pass. Offel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4

27e minuut.
Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel rent richting de bal. Kadenbach onderschept slim de pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Boguski rent richting de bal. Boguski geeft een lange en hoge pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:5

29e minuut.
Kadenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadenbach geeft een hoge lob. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Kadenbach geeft de bal voor. Wojtkowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Czachowski de bal. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel. Del Haye bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kold passt de bal met de wreef. Osborn heeft problemen om de bal te vangen. Osborn passt de bal zonder na te denken. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Landsiedel rent richting de bal. Landsiedel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czachowski met een snelle inworp. Bulatov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

41e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Offel rent richting de bal. Offel passt de bal zonder na te denken. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:6

44e minuut.
Offel is nu in balbezit. Landsiedel verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 75%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 25%.
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

46e minuut.
Offel onderschept slim de pass. Haber rent richting de bal. Offel begaat een overtreding. Offel krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Inworp. Czachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landsiedel is nu in balbezit. Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Malicki onderschept slim de pass. Malicki passt de bal zonder na te denken. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:8

50e minuut.
Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov passt de bal met de wreef. Boguski met een sublieme pass. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bulatov schiet op doel. Kadenbach probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czachowski neemt de hoekschop. Bulatov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bulatov is nu in balbezit. Esch rent richting de bal. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov geeft een lange en hoge pass. Offel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:9

57e minuut.
Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel rent richting de bal. Osborn rent richting de bal. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:10

59e minuut.
Offel onderschept slim de pass. Bulatov is nu in balbezit. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:11

62e minuut.
Offel rent richting de bal. Osborn speelt de bal door. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Offel kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulatov de bal. Kadenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov schiet op doel. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bulatov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:12

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leński komt het veld opgelopen. Kadenbach trapt de bal weg. Osborn kopt de bal weg. Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kold onderschept slim de pass. Kold met een sublieme pass. Osborn met een sublieme pass. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kold passt de bal zonder na te denken. Bulatov is nu in balbezit. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:13

74e minuut.
Del Haye trapt de bal weg. Boguski probeert de bal met de borst te controleren. Boguski passt de bal met de wreef. Offel rent richting de bal. Offel passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:14

77e minuut.
Bulatov heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov passt de bal in één keer door. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Haber geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czachowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kold rent richting de bal. Kold geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:15

80e minuut.
Czachowski rent richting de bal. Czachowski probeert naar een medespeler te passen. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:16

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Kold de bal onder controle te krijgen. Czachowski rent richting de bal. Czachowski speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kadenbach de bal. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel. Kadenbach probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:17

87e minuut.
Bulatov speelt de bal door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Haber moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haber schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Offel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osborn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bulatov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:18

88e minuut.
Osborn rent richting de bal. Osborn speelt de bal door. Offel rent richting de bal. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Czachowski kopt de bal weg. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel rent richting de bal. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 82%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 18%.
HFC Chemie - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:18