Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz schwarz gelb pfaffroda
442_Relax Tactiek neu
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Malafosse is nu in balbezit. Malafosse speelt de bal door. Mackrodt heeft problemen om de bal te vangen. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dragan de bal onder controle te krijgen. Dassow bokst de bal weg.

6e minuut.
Doeltrap. Dassow met een harde bal richting middenveld. Klos kopt de bal weg. Imkeller heeft problemen om de bal te vangen. Imkeller geeft de bal voor. Dassow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Imkeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otrocki rent richting de bal. Met opzet legt Imkeller zijn tegenspeler op de grond. Imkeller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Mackrodt kopt de bal weg. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdmann is nu in balbezit. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt schiet op doel. Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Malafosse rent richting de bal. Malafosse passt de bal in één keer door. Isbaner geeft een lange en hoge pass. Mackrodt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 0:1

25e minuut.
Miłosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rapp rent richting de bal. Rapp passt de bal met de wreef. Isbaner geeft de bal voor. Mackrodt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Otrocki speelt de bal door. Daar is Pannek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 71%, schwarz gelb pfaffroda 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 1:1

46e minuut.
Oberstein heeft problemen om de bal te vangen. Oberstein geeft een lange en hoge pass. Mackrodt probeert de bal met de borst te controleren. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Otrocki passt de bal zonder na te denken. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Finster de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 2:1

54e minuut.
Erdmann rent richting de bal. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse schiet op doel. Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 2:2

58e minuut.
Szala geeft een lange en hoge pass. Klos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otrocki. Otrocki krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Isbaner passt de bal met de wreef. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse passt de bal zonder na te denken. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... Dassow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse schiet op doel. Dassow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 2:3

78e minuut.
Finster geeft een lange en hoge pass. Mackrodt kopt de bal weg. Malafosse rent richting de bal. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. Dassow probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gauvio. Malafosse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdmann wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 2:4

87e minuut.
Malafosse is nu in balbezit. Malafosse geeft de bal voor. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 2:5

88e minuut.
Anzalone rent richting de bal. Klos onderschept slim de pass. Klos geeft de bal voor. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erdmann zal de hoekschop nemen. Malafosse maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Erdmann passt de bal in één keer door. Isbaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner passt de bal zonder na te denken. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 69%, schwarz gelb pfaffroda 31%.
Relax Konstanz - schwarz gelb pfaffroda 2:5