Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda Relax Konstanz
neu Tactiek 442_Relax
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten solid
solid Passen average
excellent Verdedigen average


10e minuut.
Pannek geeft een hoge lob. Klos is nu in balbezit. Klos passt de bal met de wreef. Daar is Malafosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 1:0

14e minuut.
Imkeller heeft problemen om de bal te vangen. Szala met een sublieme pass. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 2:0

27e minuut.
Anzalone rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzalone met de inworp. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rapp rent richting de bal. Marreco onderschept slim de pass. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 2:1

33e minuut.
Anzalone geeft de bal voor. Isbaner kopt de bal weg. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Imkeller is nu in balbezit. Imkeller geeft een hoge lob. Daar is Urbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Imkeller verovert de bal door een tackle van achteren. Erdmann rent richting de bal. Daar is Imkeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imkeller geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 27%, Relax Konstanz 73%.
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 3:1

46e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Urbano speelt de bal door. Daar is Ohman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. Dassow probeert naar een medespeler te passen. Imkeller kopt de bal weg. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Erdmann passt de bal met de wreef. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner passt de bal in één keer door. Daar is Mackrodt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 4:1

62e minuut.
Oberstein kopt de bal weg. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner geeft een hoge lob. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Dragan is nu in balbezit. Mackrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt speelt de bal door. Malafosse rent richting de bal. Malafosse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ohman rent richting de bal. Malafosse rent richting de bal. Mackrodt rent richting de bal. Malafosse rent richting de bal. Malafosse draait met de bal, schiet en ... Dassow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt passt de bal met de wreef. Malafosse rent richting de bal. Malafosse haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ohman de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 22%, Relax Konstanz 78%.
schwarz gelb pfaffroda - Relax Konstanz 4:1