Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer 04 leverkusen KFL 09
Normal Tactiek 523Neu
37% Balbezit 63%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 57.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Szczepański is nu in balbezit. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas passt de bal in één keer door. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:1

4e minuut.
Michla is nu in balbezit. Michla passt de bal met de wreef. Daar is Szczepański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepański schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:2

7e minuut.
Drăgănescu kopt de bal weg. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański passt de bal in één keer door. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:3

10e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een hoge lob. Szczepański maakt een snoekduik en kopt de bal. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Węc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczepański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:4

12e minuut.
Szczepański heeft problemen om de bal te vangen. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell passt de bal met de wreef. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:5

13e minuut.
Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas onderschept slim de pass. Jenas passt de bal zonder na te denken. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Höttges met een sublieme pass. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas passt de bal met de wreef. Szczepański heeft problemen om de bal te vangen. Szczepański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:6

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langen met de inworp. Daar is Höttges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla onderschept slim de pass. Michla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:7

18e minuut.
Kosť met een sublieme pass. Szczepański rent richting de bal. Paar rent richting de bal. Szczepański verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepański schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:8

21e minuut.
Jertec passt de bal met de wreef. Jenas is nu in balbezit. Jenas geeft de bal voor. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal. Galle heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:9

23e minuut.
Węc met een sublieme pass. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:10

24e minuut.
Maxwell geeft een lange en hoge pass. Höttges kan de bal niet met de borst controleren. Węc geeft een hoge lob. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jertec met een sublieme pass. Daar is Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla rent richting de bal. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:11

26e minuut.
Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla passt de bal zonder na te denken. Paasch rent richting de bal. Szczepański rent richting de bal. Szczepański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:12

29e minuut.
Węc rent richting de bal. Węc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Michla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla schiet op doel. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:13

30e minuut.
Jertec met een snelle inworp. Węc is nu in balbezit. Węc passt de bal zonder na te denken. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Weißflog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:14

33e minuut.
Węc rent richting de bal. Węc met een sublieme pass. Galle is nu in balbezit. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:15

34e minuut.
Langen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jertec onderschept slim de pass. Jertec met een sublieme pass. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:16

38e minuut.
Szczepański schiet op doel. Galle speelt de bal door. Klungelig pakt Weißflog de bal. Węc is nu in balbezit. Węc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:17

40e minuut.
Jertec speelt de bal door. Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc speelt de bal door. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:18

43e minuut.
Maxwell speelt de bal door. Klungelig pakt Jenas de bal. Jenas speelt de bal door. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jenas kopt de bal weg. Szczepański is nu in balbezit. Weißflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Michla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 94%, KFL 09 6%.
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:19

46e minuut.
Szczepański passt de bal in één keer door. Jenas rent richting de bal. Jenas geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Höttges heeft problemen om de bal te vangen. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas onderschept slim de pass. Jenas geeft een hoge lob. Michla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:20

53e minuut.
Díaz Peramos met de inworp. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:21

57e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een lange en hoge pass. Daar is Michla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:22

58e minuut.
Balkhausen speelt de bal door. Klungelig pakt Höttges de bal. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Kosť de bal onder controle te krijgen. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:23

63e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Paasch rent richting de bal. Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell geeft een hoge lob. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paasch rent richting de bal. Jenas onderschept slim de pass. Jenas geeft een hoge lob. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:24

68e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft de bal voor. Michla controleert de bal met de borst. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:25

71e minuut.
Jertec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paar de bal. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla speelt de bal door. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Weißflog geeft een lange en hoge pass. Díaz Peramos kopt de bal weg. Szczepański rent richting de bal. Szczepański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:26

80e minuut.
Jertec met een sublieme pass. Kosť probeert naar een medespeler te passen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:27

83e minuut.
Díaz Peramos is nu in balbezit. Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:28

86e minuut.
Galle probeert de bal aan de voet te houden. Węc kopt de bal weg. Weißflog heeft problemen om de bal te vangen. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 92%, KFL 09 8%.
bayer 04 leverkusen - KFL 09 0:29