Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 bayer 04 leverkusen
523Neu Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 17.1
outstanding Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Węc met een sublieme pass. Iroldi met een sublieme pass. Klungelig pakt De Sutter de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 1:0

4e minuut.
Galle speelt de bal door. Klungelig pakt Michla de bal. Paar rent richting de bal. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 2:0

6e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal met de wreef. Weißflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 3:0

8e minuut.
Díaz Peramos met een sublieme pass. De Sutter rent richting de bal. De Sutter probeert naar een medespeler te passen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ... Kallenberg bokst de bal weg. Paal! Klungelig pakt Weißflog de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Díaz Peramos met een sublieme pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla passt de bal zonder na te denken. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Díaz Peramos geeft de bal voor. Michla kopt de bal weg. Klungelig pakt Galle de bal. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 4:0

13e minuut.
De Sutter passt de bal met de wreef. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft de bal voor. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal. Weißflog heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 5:0

14e minuut.
Langen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eckart komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Paasch kopt de bal weg. Paar kan de bal niet met de borst controleren. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Weißflog probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jenas geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Weißflog de bal onder controle te krijgen. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Eckart rent richting de bal. Díaz Peramos verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Peramos speelt de bal door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paasch kopt de bal weg. Jenas met een sublieme pass. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iroldi met een sublieme pass. Jenas heeft problemen om de bal te vangen. Jenas geeft een lange en hoge pass. De Sutter maakt een snoekduik en kopt de bal. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Eckart kan de bal niet met de borst controleren. Jenas rent richting de bal. Jenas geeft een lange en hoge pass. Michla is nu in balbezit. Michla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Weißflog trapt de bal weg. Iroldi probeert naar een medespeler te passen. Jenas is nu in balbezit. Jenas geeft de bal voor. Klungelig pakt Weißflog de bal. Paal! Kallenberg speelt de bal door. Jertec geeft de bal voor. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 6:0

32e minuut.
Paar rent richting de bal. Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc probeert naar een medespeler te passen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Iroldi met een sublieme pass. De Sutter rent richting de bal. De Sutter met een sublieme pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Jenas passt de bal zonder na te denken. De Sutter rent richting de bal. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 7:0

40e minuut.
Paar is nu in balbezit. Węc onderschept slim de pass. Węc speelt de bal door. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 8:0

41e minuut.
Paasch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węc met een snelle inworp. Barczak rent richting de bal. Barczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paar geeft de bal voor. Klungelig pakt Barczak de bal. Barczak geeft een lange en hoge pass. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter passt de bal zonder na te denken. Daar is Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla is nu in balbezit. Michla schiet op doel. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michla is nu in balbezit. Paar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Sutter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 18%, bayer 04 leverkusen 82%.
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 9:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenas met een snelle inworp. Iroldi probeert naar een medespeler te passen. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc passt de bal in één keer door. Jertec speelt de bal door. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. Burkhardt is nu in balbezit. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Galle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 10:0

54e minuut.
Iroldi met een sublieme pass. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc geeft een lange en hoge pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 11:0

55e minuut.
Balkhausen heeft problemen om de bal te vangen. Iroldi speelt de bal door. Weißflog is nu in balbezit. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 12:0

57e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc met een sublieme pass. Klungelig pakt De Sutter de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 13:0

62e minuut.
De Sutter kopt de bal weg. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas probeert naar een medespeler te passen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jenas onderschept slim de pass. Jenas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt De Sutter de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Burkhardt onderschept slim de pass. Inworp. Jenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iroldi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weißflog de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 14:0

66e minuut.
Tšensovskis rent richting de bal. Tšensovskis speelt de bal door. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 15:0

67e minuut.
Balkhausen speelt de bal door. Jenas is nu in balbezit. Jenas speelt de bal door. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 16:0

69e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal met de wreef. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Michla rent richting de bal. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 17:0

70e minuut.
Jenas passt de bal in één keer door. Daar is Díaz Peramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Peramos geeft een hoge lob. Michla probeert de bal met de borst te controleren. Michla schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Michla speelt de bal door. Jenas met een sublieme pass. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 18:0

78e minuut.
Daar is Galle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla onderschept slim de pass. Michla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 19:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kallenberg trapt de bal weg. Jenas kopt de bal weg. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 20:0

82e minuut.
De Sutter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Michla de bal. De Sutter is nu in balbezit. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel. Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Barczak speelt de bal door. Iroldi met een sublieme pass. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 21:0

84e minuut.
Pinnow passt de bal met de wreef. Galle rent richting de bal. Galle passt de bal in één keer door. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel. Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Höttges rent richting de bal. Iroldi onderschept slim de pass. Iroldi passt de bal met de wreef. Michla is nu in balbezit. Michla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

89e minuut.
Michla geeft een lange en hoge pass. Jenas rent richting de bal. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Höttges de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 13%, bayer 04 leverkusen 87%.
KFL 09 - bayer 04 leverkusen 22:0