Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Chemie Kalibolzer
Normal Tactiek Koli
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
McPlatini met een sublieme pass. Hrustić rent richting de bal. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić verovert de bal door een tackle van achteren. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Campos met een sublieme pass. Klungelig pakt Gualdani de bal. Gualdani passt de bal met de wreef. Hrustić rent richting de bal. Hrustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:1

5e minuut.
Shum passt de bal in één keer door. Dupuis heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis geeft de bal voor. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:2

7e minuut.
Hrustić is nu in balbezit. Hrustić passt de bal met de wreef. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:3

9e minuut.
Landsiedel geeft een hoge lob. Karakashev rent richting de bal. Karakashev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campos de bal. Campos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini onderschept slim de pass. McPlatini speelt de bal door. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:4

14e minuut.
Klungelig pakt Karakashev de bal. Wuth rent richting de bal. Karakashev begaat een overtreding. Karakashev krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Wuth raakt geblesseerd tijdens het duel. Späing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campos met een sublieme pass. Hrustić rent richting de bal. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:5

18e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić met een sublieme pass. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:6

20e minuut.
Heß rent richting de bal. Heß speelt de bal door. Gualdani is nu in balbezit. Hrustić rent richting de bal. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kadenbach de bal. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos rent richting de bal. Campos speelt de bal door. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:7

26e minuut.
McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Haber is nu in balbezit. Hrustić onderschept slim de pass. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:8

29e minuut.
Jakoby is nu in balbezit. Shum verovert de bal door een tackle van achteren. Shum speelt de bal door. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Campos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Del Haye speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met de inworp. McPlatini met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
McPlatini speelt de bal door. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum geeft de bal voor. Hrustić rent richting de bal. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:9

33e minuut.
Landsiedel geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een hoge lob. Hrustić rent richting de bal. Hrustić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić schiet op doel. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dupuis is nu in balbezit. Dupuis geeft een hoge lob. Kadenbach kan de bal niet met de borst controleren. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić draait met de bal, schiet en ... Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Shum met de inworp. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Haye met een harde bal richting middenveld. Späing kopt de bal weg. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić haalt uit met een fantastische trap. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:10

44e minuut.
Gualdani is nu in balbezit. Gualdani passt de bal zonder na te denken. Hrustić heeft problemen om de bal te vangen. Hrustić haalt uit met een fantastische trap. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:11

44e minuut.
Gualdani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruidisch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 85%, Kalibolzer 15%.
HFC Chemie - Kalibolzer 0:11

47e minuut.
Späing verovert de bal door een tackle van achteren. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Späing krijgt een gele kaart. Campos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Campos kan niet meer verder spelen. Zeit komt het veld opgelopen. Giansoldati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:12

48e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić onderschept slim de pass. Hrustić speelt de bal door. Ruidisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruidisch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum geeft een hoge lob. Hrustić kan de bal niet met de borst controleren. Hrustić draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Biesiada geeft een lange en hoge pass. Hrustić rent richting de bal. Hrustić passt de bal zonder na te denken. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dupuis heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis geeft een lange en hoge pass. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hrustić is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:13

62e minuut.
McPlatini speelt de bal door. Shum heeft problemen om de bal te vangen. Shum met een sublieme pass. Hrustić rent richting de bal. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:14

63e minuut.
Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. Heß geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McPlatini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:15

64e minuut.
Zeit kopt de bal weg. Ruidisch heeft problemen om de bal te vangen. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić schiet op doel. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:16

65e minuut.
McPlatini met een sublieme pass. Zeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeit geeft een hoge lob. Hrustić rent richting de bal. Hrustić haalt uit met een fantastische trap. Del Haye bokst de bal weg. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:17

67e minuut.
McPlatini verovert de bal door een tackle van achteren. McPlatini speelt de bal door. Shum speelt de bal door. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:18

70e minuut.
Späing kopt de bal weg. Biesiada heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada geeft de bal voor. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hrustić passt de bal in één keer door. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadenbach rent richting de bal. Ruidisch onderschept slim de pass. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:19

78e minuut.
Heß kopt de bal weg. Shum speelt de bal door. Klungelig pakt Hrustić de bal. Hrustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:20

79e minuut.
Shum rent richting de bal. Shum geeft een lange en hoge pass. Ruidisch heeft problemen om de bal te vangen. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
McPlatini onderschept slim de pass. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Landsiedel rent richting de bal. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić draait met de bal, schiet en ... Paal! Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zeit is nu in balbezit. Zeit passt de bal in één keer door. Shum met een sublieme pass. Hrustić heeft problemen om de bal te vangen. Hrustić schiet op doel. Del Haye bokst de bal weg. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft de bal voor. Ruidisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Del Haye met een harde bal richting middenveld. Zeit kopt de bal weg. Daar is McPlatini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeit geeft een hoge lob. Hrustić kan de bal niet met de borst controleren. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:21

87e minuut.
McPlatini kopt de bal weg. Klungelig pakt Heß de bal. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:22

89e minuut.
Hrustić is nu in balbezit. Hrustić passt de bal zonder na te denken. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - Kalibolzer 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 89%, Kalibolzer 11%.
HFC Chemie - Kalibolzer 0:23