Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalibolzer HFC Chemie
Volki Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
61 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten weak
formidable Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Kadenbach rent richting de bal. Fredsted onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted schiet op doel. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 1:0

2e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Met opzet legt Haber zijn tegenspeler op de grond. Fredsted raakt geblesseerd tijdens het duel. Shum met een snel genomen vrije trap. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Del Haye met een harde bal richting middenveld. Hrustić kopt de bal weg. Gualdani rent richting de bal. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Del Haye bokst de bal weg. Fredsted rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 2:0

4e minuut.
Wuth probeert naar een medespeler te passen. Feil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gualdani. Gualdani krijgt een gele kaart.

4e minuut.
McPlatini speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani passt de bal in één keer door. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadenbach rent richting de bal. Kadenbach geeft een hoge lob. Bremert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrustić geeft een hoge lob. Fredsted springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kadenbach trapt de bal weg. Shum is nu in balbezit. Shum probeert naar een medespeler te passen. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 3:0

7e minuut.
Shum rent richting de bal. Shum passt de bal in één keer door. Kadenbach heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Shum geeft een lange en hoge pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadenbach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fredsted is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrustić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McPlatini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 4:0

11e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Fredsted probeert naar een medespeler te passen. Landsiedel rent richting de bal. Gualdani onderschept slim de pass. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 5:0

13e minuut.
McPlatini passt de bal in één keer door. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum passt de bal in één keer door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 6:0

14e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 7:0

16e minuut.
Daar is Landsiedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Gualdani heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 8:0

17e minuut.
Kadenbach rent richting de bal. Kadenbach geeft een hoge lob. Shum kopt de bal weg. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Del Haye met een harde bal richting middenveld. McPlatini kopt de bal weg. Shum speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 9:0

19e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal in één keer door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted passt de bal zonder na te denken. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 10:0

21e minuut.
Feil passt de bal in één keer door. Fredsted controleert de bal met de borst. Haber is nu in balbezit. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Heß bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini verovert de bal door een tackle van achteren. McPlatini met een sublieme pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hrustić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted passt de bal met de wreef. Gualdani rent richting de bal. Gualdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 11:0

29e minuut.
Späing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić met de inworp. Shum geeft de bal voor. Fredsted springt en kopt de bal. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 12:0

31e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal zonder na te denken. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 13:0

32e minuut.
McPlatini met de inworp. Shum rent richting de bal. Shum passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 14:0

36e minuut.
Shum rent richting de bal. Hrustić geeft een hoge lob. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 15:0

37e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Kadenbach rent richting de bal. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 16:0

42e minuut.
Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esch geeft een lange en hoge pass. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Fredsted probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 17:0

45e minuut.
Kadenbach geeft een hoge lob. Inworp. McPlatini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 18%, HFC Chemie 82%.
Kalibolzer - HFC Chemie 17:0

47e minuut.
Wuth kopt de bal weg. Haber rent richting de bal. Haber met een sublieme pass. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Heß passt de bal met de wreef. Shum rent richting de bal. Shum passt de bal in één keer door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 18:0

51e minuut.
Hrustić verovert de bal door een tackle van achteren. Hrustić met een sublieme pass. Shum met een sublieme pass. Gualdani rent richting de bal. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gualdani de bal. Gualdani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
McPlatini met een snelle inworp. Haber is nu in balbezit. Shum verovert de bal door een tackle van achteren. Shum geeft de bal voor. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kadenbach met een harde bal richting middenveld. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 19:0

54e minuut.
Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsiedel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Heß is nu in balbezit. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted passt de bal in één keer door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 20:0

59e minuut.
Späing probeert de bal met de borst te controleren. Shum probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrustić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrustić geeft de bal voor. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dupuis speelt de bal door. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsiedel geeft de bal voor. Hrustić kopt de bal weg. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hrustić zal de hoekschop nemen. Fredsted springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Haber is nu in balbezit. Shum onderschept slim de pass. Shum speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 21:0

68e minuut.
Kadenbach geeft een hoge lob. Campos kopt de bal weg. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft de bal voor. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 22:0

74e minuut.
Shum passt de bal in één keer door. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted passt de bal in één keer door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fredsted draait met de bal, schiet en ... Kadenbach probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hrustić zal de hoekschop nemen. Fredsted kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Campos met een sublieme pass. McPlatini speelt de bal door. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted schiet op doel. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 23:0

78e minuut.
Hrustić passt de bal in één keer door. Shum heeft problemen om de bal te vangen. Shum passt de bal met de wreef. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Hrustić geeft de bal voor. Fredsted kopt de bal weg. Gualdani probeert de bal aan de voet te houden. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McPlatini zal de hoekschop nemen. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
McPlatini heeft problemen om de bal te vangen. McPlatini geeft een lange en hoge pass. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 24:0

82e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted speelt de bal door. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
McPlatini verovert de bal door een tackle van achteren. McPlatini speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 25:0

84e minuut.
Feil speelt de bal door. Wuth heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 26:0

89e minuut.
Heß probeert naar een medespeler te passen. Inworp. McPlatini met een snelle inworp. Shum is nu in balbezit. Shum geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft de bal voor. Kadenbach kopt de bal weg. Shum is nu in balbezit. Shum geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - HFC Chemie 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 9%, HFC Chemie 91%.
Kalibolzer - HFC Chemie 27:0