Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda Torpedo Torfnase
neu Tactiek an
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
4 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Rosenwirth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Willi komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Inworp. Erdmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willi rent richting de bal. Willi geeft een hoge lob. Mackrodt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mackrodt rent richting de bal. Daubert rent richting de bal. Mackrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt schiet op doel. Achatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Torpedo Torfnase 1:0

31e minuut.
Pannek met de inworp. Willi rent richting de bal. Erdmann rent richting de bal. Erdmann geeft de bal voor. Achatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rapp verovert de bal door een tackle van achteren. Rapp geeft de bal voor. Daubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 30%, Torpedo Torfnase 70%.
schwarz gelb pfaffroda - Torpedo Torfnase 1:0

58e minuut.
Willi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bäuerle. Willi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mackrodt heeft problemen om de bal te vangen. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 40%, Torpedo Torfnase 60%.
schwarz gelb pfaffroda - Torpedo Torfnase 1:0