Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase schwarz gelb pfaffroda
an Tactiek neu
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen solid


21e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapp onderschept slim de pass. Rapp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Conrad de bal. Malafosse is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Conrad geeft de bal voor. Coring kopt de bal weg. Lismare rent richting de bal. Lismare schiet op doel. Ştrulă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - schwarz gelb pfaffroda 1:0

40e minuut.
Conrad probeert naar een medespeler te passen. Klos geeft een lange en hoge pass. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Torfnase - schwarz gelb pfaffroda 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 71%, schwarz gelb pfaffroda 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Torfnase - schwarz gelb pfaffroda 1:1

63e minuut.
Erdmann rent richting de bal. Erdmann speelt de bal door. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... Achatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - schwarz gelb pfaffroda 1:2

72e minuut.
Klos verovert de bal door een tackle van achteren. Howing is nu in balbezit. Howing passt de bal in één keer door. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gallien bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallien begaat een overtreding. Gallien krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Gallien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallien begaat een overtreding. Gallien krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Isbaner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dürr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erdmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdmann geeft een lange en hoge pass. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - schwarz gelb pfaffroda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 60%, schwarz gelb pfaffroda 40%.
Torpedo Torfnase - schwarz gelb pfaffroda 1:3