Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalibolzer bayer 04 leverkusen
Volki Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 15.8
formidable Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hrustić passt de bal in één keer door. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada geeft de bal voor. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

2e minuut.
Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weißflog de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 1:0

4e minuut.
Gualdani heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 2:0

4e minuut.
Balkhausen passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft de bal voor. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 3:0

6e minuut.
Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani probeert naar een medespeler te passen. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrustić neemt de hoekschop. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Gualdani is nu in balbezit. Fredsted met een sublieme pass. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Galle kopt de bal weg. Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kallenberg speelt de bal door. Hrustić met een sublieme pass. McPlatini met een sublieme pass. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weißflog heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani rent richting de bal. Gualdani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Hrustić met een sublieme pass. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani probeert naar een medespeler te passen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 4:0

15e minuut.
Hrustić geeft de bal voor. Galle kopt de bal weg. Klungelig pakt Paar de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gualdani geeft een lange en hoge pass. McPlatini bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini geeft een lange en hoge pass. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 5:0

18e minuut.
Galle speelt de bal door. Inworp. McPlatini met de inworp. Shum rent richting de bal. Shum geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 6:0

22e minuut.
Pinnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis geeft een hoge lob. Fredsted probeert de bal met de borst te controleren. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić met de inworp. Shum is nu in balbezit. Shum geeft de bal voor. Klungelig pakt Weißflog de bal. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 7:0

24e minuut.
Gualdani rent richting de bal. Gualdani geeft een lange en hoge pass. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 8:0

26e minuut.
Hrustić kopt de bal weg. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani met een sublieme pass. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Hrustić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft een lange en hoge pass. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Fredsted geeft de bal voor. Kallenberg met een sublieme pass. Shum kopt de bal weg. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Shum speelt de bal door. Fredsted is nu in balbezit. Weißflog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fredsted raakt geblesseerd tijdens het duel. Gualdani neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 9:0

34e minuut.
Shum heeft problemen om de bal te vangen. Shum geeft een hoge lob. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 10:0

36e minuut.
Shum rent richting de bal. Shum passt de bal in één keer door. McPlatini geeft een lange en hoge pass. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gualdani rent richting de bal. Gualdani schiet op doel. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 11:0

38e minuut.
McPlatini geeft de bal voor. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 12:0

40e minuut.
Hrustić met een snelle inworp. Shum is nu in balbezit. Shum geeft de bal voor. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 13:0

41e minuut.
McPlatini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gualdani de bal. Gualdani passt de bal zonder na te denken. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Höttges is nu in balbezit. Shum rent richting de bal. Shum probeert naar een medespeler te passen. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hrustić passt de bal met de wreef. Daar is McPlatini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPlatini passt de bal in één keer door. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 14:0

45e minuut.
Klungelig pakt Burkhardt de bal. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft de bal voor. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 13%, bayer 04 leverkusen 87%.
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 14:0

46e minuut.
Fredsted passt de bal met de wreef. Paar rent richting de bal. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Weißflog probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pinnow kopt de bal weg. Karakashev speelt de bal door. Giansoldati speelt de bal door. Shum met een sublieme pass. Fredsted is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hrustić zal de hoekschop nemen. Fredsted springt en kopt de bal. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Weißflog geeft een lange en hoge pass. McPlatini rent richting de bal. McPlatini geeft een hoge lob. Gualdani geeft de bal voor. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondo onderschept slim de pass. McPlatini bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini geeft een hoge lob. Gualdani kopt de bal weg. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. McPlatini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft een hoge lob. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 15:0

58e minuut.
Hrustić met de inworp. Shum is nu in balbezit. Shum geeft een hoge lob. Fredsted krijgt zijn hoofd ertegen. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Hrustić geeft de bal voor. Weißflog kopt de bal weg. Hrustić is nu in balbezit. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić passt de bal zonder na te denken. Paasch heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Karakashev met een sublieme pass. McPlatini speelt de bal door. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 16:0

70e minuut.
Shum rent richting de bal. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted passt de bal in één keer door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 17:0

73e minuut.
Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani speelt de bal door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hrustić de bal. Hrustić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Weißflog trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPlatini met een snelle inworp. Shum geeft een hoge lob. Gualdani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gualdani maakt een snoekduik en kopt de bal. Galle kan de bal niet met de borst controleren. Hrustić speelt de bal door. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Höttges kan de bal niet met de borst controleren. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 18:0

83e minuut.
McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted passt de bal in één keer door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
McPlatini kopt de bal weg. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted probeert naar een medespeler te passen. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 19:0

86e minuut.
Hrustić speelt de bal door. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani speelt de bal door. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 20:0

89e minuut.
Klungelig pakt McPlatini de bal. McPlatini passt de bal met de wreef. Weißflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 10%, bayer 04 leverkusen 90%.
Kalibolzer - bayer 04 leverkusen 21:0