Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer 04 leverkusen Kalibolzer
Normal Tactiek Volki
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 52.1
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kallenberg met een harde bal richting middenveld. Pinnow kopt de bal weg. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kallenberg probeert naar een medespeler te passen. McPlatini kopt de bal weg. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Weißflog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:1

5e minuut.
Paar onderschept slim de pass. McPlatini rent richting de bal. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:2

5e minuut.
Balkhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkhausen probeert naar een medespeler te passen. Paar is nu in balbezit. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Burkhardt is nu in balbezit. Hrustić verovert de bal door een tackle van achteren. Hrustić speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:3

9e minuut.
Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fredsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani is nu in balbezit. Shum is nu in balbezit. Shum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPlatini met de inworp. Klungelig pakt Shum de bal. Shum geeft de bal voor. Gualdani springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:4

14e minuut.
Weißflog probeert de bal aan de voet te houden. Hrustić rent richting de bal. Hrustić passt de bal in één keer door. Daar is Gualdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een hoge lob. Fredsted kopt de bal weg. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Weißflog de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:5

16e minuut.
Balkhausen passt de bal zonder na te denken. Pinnow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gualdani. Gualdani krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kallenberg speelt de bal door. Hrustić kopt de bal weg. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani geeft een hoge lob. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal. Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:6

20e minuut.
Shum speelt de bal door. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić geeft de bal voor. Fredsted controleert de bal met de borst. Fredsted schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum met een sublieme pass. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Galle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:7

25e minuut.
Klungelig pakt Gualdani de bal. Galle is nu in balbezit. Galle passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:8

27e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Hrustić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gualdani de bal. Gualdani schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:9

29e minuut.
Burkhardt kopt de bal weg. Hrustić geeft een hoge lob. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel. Kallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:10

30e minuut.
McPlatini rent richting de bal. McPlatini geeft een hoge lob. Daar is Weißflog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Giansoldati probeert naar een medespeler te passen. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini met een sublieme pass. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:11

35e minuut.
Galle rent richting de bal. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani met een sublieme pass. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:12

36e minuut.
McPlatini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft een lange en hoge pass. Galle probeert de bal met de borst te controleren. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Shum heeft problemen om de bal te vangen. Shum passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fredsted de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Weißflog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißflog rent richting de bal. Fredsted verovert de bal door een tackle van achteren. Fredsted geeft de bal voor. Gualdani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hrustić neemt de hoekschop. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 85%, Kalibolzer 15%.
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:13

47e minuut.
Galle is nu in balbezit. Galle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić met de inworp. Shum geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:14

47e minuut.
Pinnow speelt de bal door. Balkhausen is nu in balbezit. Gualdani verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdani heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani geeft de bal voor. Kallenberg bokst de bal weg. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:15

49e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal zonder na te denken. Hrustić speelt de bal door. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shum probeert de bal aan de voet te houden. Shum geeft een hoge lob. Fredsted speelt de bal door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Galle geeft de bal voor. Inworp. Hrustić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shum geeft de bal voor. Fredsted springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:16

53e minuut.
Gualdani rent richting de bal. Gualdani passt de bal in één keer door. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted schiet op doel. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:17

55e minuut.
Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum speelt de bal door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:18

56e minuut.
Gualdani speelt de bal door. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted speelt de bal door. Gualdani rent richting de bal. Gualdani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kallenberg probeert naar een medespeler te passen. Pinnow kopt de bal weg. Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kallenberg met een harde bal richting middenveld. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić passt de bal met de wreef. Fredsted rent richting de bal. Fredsted geeft de bal voor. Paal!

60e minuut.
Galle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gualdani de bal onder controle te krijgen. Hrustić rent richting de bal. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Fredsted kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Shum kopt de bal weg. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani geeft de bal voor. Fredsted rent richting de bal. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:19

65e minuut.
Paasch heeft problemen om de bal te vangen. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini geeft een lange en hoge pass. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal. Kallenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:20

66e minuut.
Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum speelt de bal door. Gualdani rent richting de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kallenberg trapt de bal weg van het doel. Shum kopt de bal weg. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kallenberg trapt de bal weg van het doel. Hrustić kopt de bal weg. Gualdani rent richting de bal. Gualdani draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißflog rent richting de bal. Weißflog geeft een hoge lob. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hrustić kopt de bal weg. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani probeert naar een medespeler te passen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:21

72e minuut.
Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg probeert naar een medespeler te passen. McPlatini kopt de bal weg. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Kallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Weißflog geeft een hoge lob. Shum met een sublieme pass. Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Giansoldati passt de bal met de wreef. McPlatini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap. Kallenberg bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McPlatini zal de hoekschop nemen. Fredsted maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:22

80e minuut.
McPlatini bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini passt de bal in één keer door. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:23

81e minuut.
Pinnow heeft problemen om de bal te vangen. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani passt de bal met de wreef. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:24

82e minuut.
Pinker geeft een lange en hoge pass. Biesiada kopt de bal weg. Shum probeert naar een medespeler te passen. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:25

84e minuut.
Gualdani speelt de bal door. Klungelig pakt Hrustić de bal. Hrustić met een sublieme pass. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:26

86e minuut.
Gualdani kopt de bal weg. Klungelig pakt Paar de bal. Shum rent richting de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted draait met de bal, schiet en ... Kallenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galle rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fredsted heeft problemen om de bal te vangen. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić speelt de bal door. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:27

89e minuut.
McPlatini rent richting de bal. McPlatini passt de bal in één keer door. Fredsted is nu in balbezit. Gualdani is nu in balbezit. Gualdani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer 04 leverkusen 90%, Kalibolzer 10%.
bayer 04 leverkusen - Kalibolzer 0:28