Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 HFC Chemie
523Neu Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 19.7
formidable Schieten weak
excellent Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu geeft de bal voor. Daar is Landsiedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla is nu in balbezit. Michla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Del Haye met een sublieme pass. Klungelig pakt Jertec de bal. Kosť rent richting de bal. Kosť probeert naar een medespeler te passen. Maxwell met een sublieme pass. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Del Haye speelt de bal door. Maxwell kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 1:0

4e minuut.
Jenas rent richting de bal. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 2:0

6e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu speelt de bal door. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft de bal voor. Michla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 3:0

7e minuut.
Michla onderschept slim de pass. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla onderschept slim de pass. Michla haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Haber probeert naar een medespeler te passen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla passt de bal met de wreef. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 4:0

12e minuut.
Michla rent richting de bal. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla onderschept slim de pass. Michla haalt uit met een fantastische trap. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 5:0

13e minuut.
Wuth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Díaz Peramos rent richting de bal. Díaz Peramos geeft een hoge lob. Landsiedel heeft problemen om de bal te vangen. Michla is nu in balbezit. Michla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell geeft een hoge lob. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 6:0

21e minuut.
Feil rent richting de bal. Feil met een sublieme pass. Esch heeft problemen om de bal te vangen. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft een lange en hoge pass. Esch heeft problemen om de bal te vangen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Haber geeft een hoge lob. Díaz Peramos heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Peramos passt de bal in één keer door. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Esch is nu in balbezit. Kosť onderschept slim de pass. Kosť geeft een hoge lob. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 7:0

28e minuut.
Michla passt de bal in één keer door. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft de bal voor. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 8:0

30e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal met de wreef. De Sutter rent richting de bal. Jenas is nu in balbezit. Jenas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 9:0

34e minuut.
Heß rent richting de bal. Jenas onderschept slim de pass. Jenas speelt de bal door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 10:0

35e minuut.
Feil speelt de bal door. Klungelig pakt Wuth de bal. Michla onderschept slim de pass. Michla schiet op doel. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 11:0

36e minuut.
Feil met een sublieme pass. Wuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla onderschept slim de pass. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 12:0

37e minuut.
Wuth speelt de bal door. Feil heeft problemen om de bal te vangen. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kosť passt de bal in één keer door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 13:0

42e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter probeert naar een medespeler te passen. Jenas heeft problemen om de bal te vangen. Jenas geeft een lange en hoge pass. De Sutter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jertec kopt de bal weg. Kosť probeert naar een medespeler te passen. Michla is nu in balbezit. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 14:0

45e minuut.
Wuth speelt de bal door. Feil rent richting de bal. Michla onderschept slim de pass. Michla heeft problemen om de bal te vangen. Michla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 11%, HFC Chemie 89%.
KFL 09 - HFC Chemie 15:0

46e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter is nu in balbezit. Michla rent richting de bal. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Landsiedel geeft een hoge lob. Jertec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jertec passt de bal zonder na te denken. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kadenbach de bal. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Späing rent richting de bal. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 16:0

58e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. Maxwell rent richting de bal. Maxwell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Michla de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 17:0

59e minuut.
Michla is nu in balbezit. Michla passt de bal in één keer door. Feil heeft problemen om de bal te vangen. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Späing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosť bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosť geeft een lange en hoge pass. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 18:0

63e minuut.
Kadenbach rent richting de bal. Kadenbach geeft een hoge lob. Díaz Peramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Peramos geeft een hoge lob. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 19:0

65e minuut.
Díaz Peramos passt de bal in één keer door. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een hoge lob. Michla is nu in balbezit. Michla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Landsiedel trapt de bal weg van het doel. Díaz Peramos heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Peramos kopt de bal weg. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 20:0

68e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een lange en hoge pass. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Landsiedel met een harde bal richting middenveld. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell passt de bal met de wreef. Michla probeert de bal aan de voet te houden. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 21:0

71e minuut.
Inworp. Jenas met een snelle inworp. Maxwell met een sublieme pass. Kosť speelt de bal door. Landsiedel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 22:0

74e minuut.
Jertec passt de bal in één keer door. Del Haye probeert naar een medespeler te passen. Jenas kopt de bal weg. Klungelig pakt De Sutter de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Landsiedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 23:0

75e minuut.
Wuth heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Michla de bal. Michla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - HFC Chemie 24:0

79e minuut.
De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kadenbach de bal onder controle te krijgen. Jenas geeft een lange en hoge pass. De Sutter maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kadenbach geeft de bal voor. Inworp. Jenas met de inworp. Maxwell rent richting de bal. Maxwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Haye trapt de bal weg. Díaz Peramos kopt de bal weg. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Jertec rent richting de bal. Jertec geeft een hoge lob. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft een lange en hoge pass. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 12%, HFC Chemie 88%.
KFL 09 - HFC Chemie 24:0