Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Chemie KFL 09
Normal Tactiek 523Neu
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.9 gemiddelde waardering 56.6
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jenas de bal. Jenas probeert naar een medespeler te passen. Michla rent richting de bal. Michla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Jenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maxwell kan de bal niet met de borst controleren. Maxwell speelt de bal door. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadenbach geeft een hoge lob. Landsiedel probeert de bal aan de voet te houden. Węc geeft een lange en hoge pass. Michla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Węc onderschept slim de pass. Węc speelt de bal door. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Kadenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:1

8e minuut.
Kadenbach probeert de bal aan de voet te houden. Heß met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jenas zal de hoekschop nemen. Michla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:2

10e minuut.
Landsiedel geeft de bal voor. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jenas neemt de hoekschop. Michla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Landsiedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter rent richting de bal. Kadenbach onderschept slim de pass. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas draait met de bal, schiet en ... Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Landsiedel rent richting de bal. Landsiedel geeft de bal voor. Wuth probeert de bal aan de voet te houden. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:3

14e minuut.
Michla passt de bal in één keer door. Jenas is nu in balbezit. Jenas probeert naar een medespeler te passen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell met een sublieme pass. Michla rent richting de bal. Michla haalt uit met een fantastische trap. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:4

17e minuut.
Heß rent richting de bal. Jenas verovert de bal door een tackle van achteren. Jenas passt de bal zonder na te denken. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla onderschept slim de pass. Michla passt de bal in één keer door. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:5

24e minuut.
Maxwell met een sublieme pass. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:6

25e minuut.
Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft de bal voor. Michla rent richting de bal. Michla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:7

27e minuut.
Späing rent richting de bal. Węc is nu in balbezit. Węc passt de bal in één keer door. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Heß is nu in balbezit. Jenas onderschept slim de pass. Jenas probeert naar een medespeler te passen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Del Haye bokst de bal weg.

35e minuut.
De Sutter probeert de bal aan de voet te houden. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell passt de bal in één keer door. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:8

37e minuut.
Jenas kopt de bal weg. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Kadenbach probeert de bal aan de voet te houden. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:9

39e minuut.
Węc rent richting de bal. Węc passt de bal zonder na te denken. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:10

41e minuut.
Tšensovskis heeft problemen om de bal te vangen. Tšensovskis met een sublieme pass. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:11

44e minuut.
Inworp. Jertec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węc met een sublieme pass. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 82%, KFL 09 18%.
HFC Chemie - KFL 09 0:11

47e minuut.
Díaz Peramos onderschept slim de pass. Díaz Peramos geeft een hoge lob. Esch heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Del Haye bokst de bal weg. Michla springt en kopt de bal. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Urrea heeft problemen om de bal te vangen. Kosť geeft een lange en hoge pass. Landsiedel heeft problemen om de bal te vangen. Michla rent richting de bal. Michla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:12

52e minuut.
Díaz Peramos speelt de bal door. Klungelig pakt Jenas de bal. Jenas geeft een lange en hoge pass. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:13

53e minuut.
Klungelig pakt Wuth de bal. Wuth speelt de bal door. Späing is nu in balbezit. Michla verovert de bal door een tackle van achteren. Michla schiet op doel. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Daar is Haber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:14

60e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc onderschept slim de pass. Węc passt de bal zonder na te denken. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Landsiedel heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft een lange en hoge pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla draait met de bal, schiet en ... Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:15

62e minuut.
Jenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft de bal voor. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel. Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Jenas met een snelle inworp. De Sutter controleert de bal met de borst. Haber is nu in balbezit. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De Sutter passt de bal in één keer door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft de bal voor. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:16

66e minuut.
Węc probeert naar een medespeler te passen. Jertec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jertec geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jertec geeft de bal voor. De Sutter kopt de bal weg. Klungelig pakt Jenas de bal. Jenas geeft een hoge lob. Michla springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Haber geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jertec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węc geeft een lange en hoge pass. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:17

71e minuut.
Węc probeert naar een medespeler te passen. Michla is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Landsiedel ... Strafschop! Michla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Sutter neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:18

72e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Maxwell met een sublieme pass. Jenas is nu in balbezit. Jenas geeft een lange en hoge pass. Michla maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Del Haye trapt de bal weg van het doel. Węc kopt de bal weg. Kosť geeft een lange en hoge pass. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Landsiedel geeft een hoge lob. Jertec probeert de bal aan de voet te houden. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc geeft een hoge lob. De Sutter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. Jenas rent richting de bal. Jenas geeft de bal voor. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:19

78e minuut.
Jertec geeft de bal voor. Michla rent richting de bal. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel. Del Haye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:20

80e minuut.
Węc geeft de bal voor. Klungelig pakt Kadenbach de bal. Michla is nu in balbezit. Michla haalt uit met een fantastische trap. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:21

81e minuut.
Michla verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter rent richting de bal. Michla bereikt de bal nog maar net als eerste. Michla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Del Haye speelt de bal door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft een hoge lob. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Urrea met een sublieme pass. Klungelig pakt Węc de bal. Węc met een sublieme pass. Michla rent richting de bal. Michla draait met de bal, schiet en ... Del Haye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Chemie - KFL 09 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Chemie 90%, KFL 09 10%.
HFC Chemie - KFL 09 0:22