Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gnou-gnou Lords
10 du Béarn 4 Tactiek 3A2reverse
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten very good
weak Passen excellent
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Szathmári probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozubek onderschept slim de pass. Kozubek geeft een hoge lob. Dubourg krijgt zijn hoofd ertegen. Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:1

7e minuut.
Gibert speelt de bal door. Talimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talimaa passt de bal zonder na te denken. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kozubek geeft een hoge lob. Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:2

14e minuut.
Kozubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opasiński met een sublieme pass. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:3

20e minuut.
Talimaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibert rent richting de bal. Gibert probeert naar een medespeler te passen. Talimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talimaa geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozubek springt en kopt de bal. Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Opasiński passt de bal in één keer door. Talimaa rent richting de bal. Talimaa geeft een lange en hoge pass. Kozubek rent richting de bal. Kozubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:4

35e minuut.
Bardet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opasiński met de inworp. Kozubek rent richting de bal. Kozubek geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:5

40e minuut.
Venäläinen kopt de bal weg. Daar is Szathmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:6

43e minuut.
Bardet met de inworp. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti met een sublieme pass. Braud is nu in balbezit. Braud haalt uit met een fantastische trap. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gnou-gnou 73%, Lords 27%.
FC Gnou-gnou - Lords 0:6

46e minuut.
Dubourg passt de bal in één keer door. Talimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talimaa passt de bal zonder na te denken. Dubourg heeft problemen om de bal te vangen. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Venäläinen geeft de bal voor. Kozubek is nu in balbezit. Kozubek passt de bal met de wreef. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:7

54e minuut.
Wielgosz heeft problemen om de bal te vangen. Gibert probeert naar een medespeler te passen. Talimaa rent richting de bal. Talimaa geeft een lange en hoge pass. Daar is Stoichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gibert speelt de bal door. Klungelig pakt Talimaa de bal. Talimaa speelt de bal door. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sánchez Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Venäläinen geeft een lange en hoge pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg schiet op doel. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kozubek geeft een hoge lob. Opasiński rent richting de bal. Opasiński passt de bal in één keer door. Dubourg heeft problemen om de bal te vangen. Opasiński geeft een hoge lob. Kiskapusi bokst de bal weg. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gnou-gnou - Lords 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gnou-gnou 71%, Lords 29%.
FC Gnou-gnou - Lords 0:8