Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GODASSE Mesnil Vallon FC
reflex Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 24.5
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Moreira Salles speelt de bal door. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk geeft een hoge lob. Kalisz heeft problemen om de bal te vangen. Kalisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcel trapt de bal weg. Laszczyk speelt de bal door. Dłubis rent richting de bal. Dłubis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yiğittürk geeft een hoge lob. Dłubis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pisetta de bal onder controle te krijgen. Kalisz rent richting de bal. Kalisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 1:0

20e minuut.
de Bruijn geeft een lange en hoge pass. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Dłubis is nu in balbezit. Dłubis haalt uit met een fantastische trap. Marcel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 2:0

23e minuut.
Boruciński is nu in balbezit. de Bruijn verovert de bal door een tackle van achteren. de Bruijn speelt de bal door. Kalisz rent richting de bal. Kalisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yiğittürk rent richting de bal. Yiğittürk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moussaoui met een snelle inworp. Brylski geeft de bal voor. Jahe bokst de bal weg.

33e minuut.
Janović is nu in balbezit. Janović passt de bal met de wreef. Daar is Pisetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalisz is nu in balbezit. Kalisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 3:0

36e minuut.
Grangeia is nu in balbezit. Grangeia geeft de bal voor. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis verovert de bal door een tackle van achteren. Dłubis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yiğittürk speelt de bal door. Laszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyk probeert naar een medespeler te passen. Kalisz rent richting de bal. Kalisz schiet op doel. Marcel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Grangeia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belczyk begaat een overtreding. Kalisz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grangeia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GODASSE 33%, Mesnil Vallon FC 67%.
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 4:0

46e minuut.
Daar is Janović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janović geeft een hoge lob. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis draait met de bal, schiet en ... Marcel bokst de bal weg. Dłubis rent richting de bal. Dłubis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 5:0

58e minuut.
Grangeia is nu in balbezit. Janović probeert naar een medespeler te passen. Kalisz is nu in balbezit. Kalisz draait met de bal, schiet en ... Pisetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
de Bruijn probeert de bal met de borst te controleren. de Bruijn passt de bal met de wreef. Piragua is nu in balbezit. Kalisz onderschept slim de pass. Kalisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pisetta geeft de bal voor. Pianka kopt de bal weg. de Bruijn is nu in balbezit. de Bruijn geeft een lange en hoge pass. Quaroni kopt de bal weg. Marcel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GODASSE 23%, Mesnil Vallon FC 77%.
FC GODASSE - Mesnil Vallon FC 5:0