Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile rouge de berven JOYEUSE GARDE FORESTOISE
def a 5 2 Tactiek BASIQUE
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 39.8
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle speelt de bal door. Klungelig pakt Basto de bal. Basto geeft een lange en hoge pass. Bruschini rent richting de bal. Paal! Bruschini is nu in balbezit. Bruschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 1:0

7e minuut.
Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Bruschini is nu in balbezit. Bruschini schiet op doel. Tascón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 2:0

9e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lhomme neemt de hoekschop. Vandewalle kopt de bal weg. Hodida is nu in balbezit. Tascón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 3:0

11e minuut.
Daar is Kuz`min, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuny speelt de bal door. Hodida is nu in balbezit. Hodida haalt uit met een fantastische trap. Tascón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 4:0

16e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca geeft een lange en hoge pass. Rončević heeft problemen om de bal te vangen. Bruschini rent richting de bal. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Shestakov probeert naar een medespeler te passen. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù speelt de bal door. Bruschini is nu in balbezit. Bruschini draait met de bal, schiet en ... Tascón bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lhomme neemt de hoekschop. Bruschini krijgt zijn hoofd ertegen. Tascón bokst de bal weg. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 5:0

40e minuut.
Plesca geeft een lange en hoge pass. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rončević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rončević krijgt een gele kaart. Bruschini raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandewalle met een snel genomen vrije trap. Hodida maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 6:0

43e minuut.
Oprescu geeft een hoge lob. Cuny rent richting de bal. Cuny met een sublieme pass. Rončević onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Bruschini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 40%, JOYEUSE GARDE FORESTOISE 60%.
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 7:0

49e minuut.
Bruschini is nu in balbezit. Bruschini geeft een lange en hoge pass. Hodida is nu in balbezit. Hodida schiet op doel. Tascón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 8:0

56e minuut.
Saračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila speelt de bal door. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida draait met de bal, schiet en ... Tascón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 9:0

58e minuut.
Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida passt de bal met de wreef. Cuny is nu in balbezit. Cuny geeft de bal voor. Bruschini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bruschini geeft een lange en hoge pass. Tascón met een sublieme pass. Vandewalle probeert de bal met de borst te controleren. Bruschini rent richting de bal. Bruschini draait met de bal, schiet en ... Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca geeft een hoge lob. Bruschini rent richting de bal. Bruschini draait met de bal, schiet en ... Tascón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Kuz`min is nu in balbezit. Cuny verovert de bal door een tackle van achteren. Cuny passt de bal met de wreef. Hodida is nu in balbezit. Hodida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cuny is nu in balbezit. Cuny geeft de bal voor. Bruschini kopt de bal weg. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 10:0

76e minuut.
Vandewalle geeft een hoge lob. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny passt de bal met de wreef. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida draait met de bal, schiet en ... Tascón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vandewalle speelt de bal door. Hodida is nu in balbezit. Hodida probeert naar een medespeler te passen. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hodida is nu in balbezit. Hodida haalt uit met een fantastische trap. Tascón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 36%, JOYEUSE GARDE FORESTOISE 64%.
étoile rouge de berven - JOYEUSE GARDE FORESTOISE 11:0