Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique de Marseille 1993 Olympique d`Eyguieres
3-5-2 Tactiek YOYO 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Tenu geeft een lange en hoge pass. Szczyptański kopt de bal weg. Klungelig pakt Rochette de bal. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Bugarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fosset legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bugarín raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugarín legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 0:1

17e minuut.
Chaumont speelt de bal door. Brugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarín verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarín haalt uit met een fantastische trap. Botti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 0:2

21e minuut.
Chaumont rent richting de bal. Chaumont passt de bal zonder na te denken. Ćirić rent richting de bal. Bugarín verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarín draait met de bal, schiet en ... Botti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 0:3

23e minuut.
Turnovers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Evstropov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geletka heeft problemen om de bal te vangen. Geletka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 1:3

24e minuut.
Serban met een sublieme pass. Bugarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarín rent richting de bal. Bugarín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Evstropov speelt de bal door. Geletka rent richting de bal. Klungelig pakt Geletka de bal. Geletka geeft een lange en hoge pass. Gładysiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique de Marseille 1993 44%, Olympique d`Eyguieres 56%.
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 1:3

46e minuut.
Zamojda komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Geletka is nu in balbezit. Geletka passt de bal zonder na te denken. Chaumont met een sublieme pass. Bugarín rent richting de bal. Bugarín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Turnovers geeft een hoge lob. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarín begaat een overtreding. Bugarín krijgt een gele kaart. Fosset is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambe komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Geletka geeft de bal voor. Lambe is nu in balbezit. Serban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambe raakt geblesseerd tijdens het duel. Lambe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 2:3

66e minuut.
Lijewski is nu in balbezit. Lijewski geeft een hoge lob. Brugnoli kopt de bal weg. Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mięśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mięśniak niet meer kan verder spelen. Navarrete komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zamojda rent richting de bal. Zamojda met een sublieme pass. Lambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambe draait met de bal, schiet en ... Tenu probeert de bal aan de voet te houden. Navarrete bokst de bal weg.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Navarrete niet meer kan verder spelen. Perès komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Chaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćirić. Ćirić krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zamojda passt de bal met de wreef. Evstropov heeft problemen om de bal te vangen. Evstropov passt de bal met de wreef. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique de Marseille 1993 39%, Olympique d`Eyguieres 61%.
Olympique de Marseille 1993 - Olympique d`Eyguieres 2:3