Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Créteil-Lusitanos AS DORIAN
lolXD Tactiek new 442
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Vaquero rent richting de bal. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol speelt de bal door. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jordan kopt de bal weg. Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski passt de bal met de wreef. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Davidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kubatek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dakowski rent richting de bal. Dakowski probeert naar een medespeler te passen. Buncol rent richting de bal. Buncol draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Colquhoun is nu in balbezit. Renberg begaat een overtreding. Colquhoun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bledzewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kinkladze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kubatek verovert de bal door een tackle van achteren. Dakowski is nu in balbezit. Dakowski speelt de bal door. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Colquhoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bledzewski is nu in balbezit. Bledzewski geeft een hoge lob. Ruvolo is nu in balbezit. Ruvolo schiet op doel. Davidović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Seman rent richting de bal. Seman geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - AS DORIAN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 45%, AS DORIAN 55%.
US Créteil-Lusitanos - AS DORIAN 1:0

50e minuut.
Lapi geeft de bal voor. Inworp. Colquhoun met de inworp. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Moszczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broniarek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Dakowski de bal onder controle te krijgen. Kinkladze is nu in balbezit. Kubatek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubatek krijgt een gele kaart. Kinkladze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bledzewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Davidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Seman onderschept slim de pass. Seman geeft een lange en hoge pass. Lapi is nu in balbezit. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Paal! Davidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski begaat een overtreding. Bledzewski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kinkladze kopt de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapi rent richting de bal. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davidović trapt de bal weg. Renberg kopt de bal weg. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 54%, AS DORIAN 46%.
US Créteil-Lusitanos - AS DORIAN 1:0