Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Créteil-Lusitanos DAVID FERRAND
lolXD Tactiek 442 plat
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Rövşənov is nu in balbezit. Vaquero onderschept slim de pass. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft een lange en hoge pass. Szakál maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hautakorpi met een sublieme pass. Bledzewski kopt de bal weg. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rövşənov met de inworp. Samáš geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rövşənov is nu in balbezit. Rövşənov passt de bal in één keer door. Samáš geeft de bal voor. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Hautakorpi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ruvolo rent richting de bal. Samáš verovert de bal door een tackle van achteren. Rövşənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rövşənov geeft een hoge lob. Szakál springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jeftić probeert naar een medespeler te passen. Bledzewski met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Ploaie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - DAVID FERRAND 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 65%, DAVID FERRAND 35%.
US Créteil-Lusitanos - DAVID FERRAND 1:0

52e minuut.
Szakál rent richting de bal. Jeftić probeert naar een medespeler te passen. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál draait met de bal, schiet en ... Hautakorpi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Doeltrap. Hautakorpi trapt de bal weg. Princ kopt de bal weg. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Hautakorpi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Colquhoun heeft problemen om de bal te vangen. Jeftić rent richting de bal. Jeftić passt de bal in één keer door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Princ geeft een hoge lob. Nesic rent richting de bal. Nesic speelt de bal door. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić onderschept slim de pass. Jeftić passt de bal zonder na te denken. Szakál rent richting de bal. Szakál schiet op doel. Hautakorpi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Princ kopt de bal weg. Samáš rent richting de bal. Jeftić met een sublieme pass. Nesic is nu in balbezit. Nesic geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Princ verovert de bal door een tackle van achteren. Bledzewski speelt de bal door. Ruvolo heeft problemen om de bal te vangen. Ruvolo geeft een hoge lob. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - DAVID FERRAND 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 63%, DAVID FERRAND 37%.
US Créteil-Lusitanos - DAVID FERRAND 2:0