Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam jura nord foot
libmdf Tactiek juju
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Brouard rent richting de bal. Luvarà rent richting de bal. Brouard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brouard krijgt een gele kaart. Luvarà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luvarà zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Formoso kopt de bal weg. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrivey verovert de bal door een tackle van achteren. Larrivey geeft een lange en hoge pass. Darras is nu in balbezit. Darras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Darras kopt de bal weg. Brouard is nu in balbezit. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Darras passt de bal zonder na te denken. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft de bal voor. Darras rent richting de bal. Darras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Beger passt de bal met de wreef. Gherman is nu in balbezit. Formoso met een sublieme pass. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nenhum de Nós speelt de bal door. Darras heeft problemen om de bal te vangen. Gallo rent richting de bal. Darras verovert de bal door een tackle van achteren. Darras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Darras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuruzović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 59%, jura nord foot 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jujucam - jura nord foot 0:0

53e minuut.
Soler probeert naar een medespeler te passen. Brouard is nu in balbezit. Brouard passt de bal met de wreef. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Soler probeert naar een medespeler te passen. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović draait met de bal, schiet en ... Sidoruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Chung heeft problemen om de bal te vangen. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion geeft de bal voor. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - jura nord foot 0:1

81e minuut.
Gherman passt de bal met de wreef. Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenhum de Nós speelt de bal door. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een lange en hoge pass. Sidoruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Takatalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Takatalo met een sublieme pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jujucam - jura nord foot 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 57%, jura nord foot 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jujucam - jura nord foot 1:1