Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Jack City dreamstar
but Tactiek ced
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
43 gemiddelde waardering 57.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu onderschept slim de pass. Menu passt de bal in één keer door. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain haalt uit met een fantastische trap. Slanina bokst de bal weg.

3e minuut.
Mezzaro is nu in balbezit. Mezzaro geeft een lange en hoge pass. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Cadet draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:1

13e minuut.
Mezzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzaro met een sublieme pass. Cubas probeert naar een medespeler te passen. Cadet is nu in balbezit. Cadet schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Mezzaro geeft een lange en hoge pass. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:2

23e minuut.
Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Somers verovert de bal door een tackle van achteren. Somers speelt de bal door. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain draait met de bal, schiet en ... Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:3

26e minuut.
Menu heeft problemen om de bal te vangen. Menu schiet op doel. Daar is Küloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain rent richting de bal. Clain haalt uit met een fantastische trap. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet rent richting de bal. Idini onderschept slim de pass. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain schiet op doel. Slanina bokst de bal weg. Klungelig pakt Küloğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:4

33e minuut.
Racine geeft een lange en hoge pass. Kisjelica rent richting de bal. Kisjelica passt de bal zonder na te denken. Daar is Mezzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzaro geeft de bal voor. Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cubas heeft problemen om de bal te vangen. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas met een sublieme pass. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cadet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Moro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Menu kopt de bal weg. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cadet passt de bal zonder na te denken. Clain heeft problemen om de bal te vangen. Pacot rent richting de bal. Clain onderschept slim de pass. Clain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 66%, dreamstar 34%.
New Jack City - dreamstar 0:4

48e minuut.
Moro onderschept slim de pass. Jeannin met een sublieme pass. Boutet rent richting de bal. Boutet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Kisjelica de bal. Kisjelica speelt de bal door. Cadet is nu in balbezit. Cadet draait met de bal, schiet en ... Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:5

51e minuut.
Kisjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica met een sublieme pass. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet draait met de bal, schiet en ... Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Popielarz probeert de bal aan de voet te houden. Racine rent richting de bal. Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Menu rent richting de bal. Menu draait met de bal, schiet en ... Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Clain de bal. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:6

55e minuut.
Inworp. de Aguilar Malda komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain passt de bal zonder na te denken. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet schiet op doel. Slanina bokst de bal weg.

60e minuut.
Buitenspel voor Cadet. Goede buitenspelval van de verdediging. Siperco komt het veld opgelopen.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piech komt het veld opgelopen. Menu neemt de hoekschop. Cadet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Moro controleert de bal met de borst. Kisjelica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeannin. Jeannin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Somers geeft een hoge lob. Küloğlu kopt de bal weg. Kisjelica met een sublieme pass. Daar is Cadet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - dreamstar 0:7

74e minuut.
Jeannin rent richting de bal. Kisjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica passt de bal zonder na te denken. Cadet rent richting de bal. Cadet draait met de bal, schiet en ... Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Clément rent richting de bal. Kisjelica onderschept slim de pass. Kisjelica passt de bal met de wreef. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet draait met de bal, schiet en ... Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Piech probeert de bal met de borst te controleren. Boutet rent richting de bal. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica is nu in balbezit. Kisjelica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
de Aguilar Malda geeft de bal voor. Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu probeert naar een medespeler te passen. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pacot passt de bal zonder na te denken. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz geeft een lange en hoge pass. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel. Slanina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 66%, dreamstar 34%.
New Jack City - dreamstar 0:7