Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye Grenoble Foot 38
451 2020 Tactiek GF38 Nat
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Kaladirobov onderschept slim de pass. Kaladirobov probeert naar een medespeler te passen. Handžić rent richting de bal. Handžić haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Grenoble Foot 38 0:1

9e minuut.
Daar is Kačena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačena geeft een lange en hoge pass. Moulin probeert naar een medespeler te passen. Ellicott geeft een hoge lob. Handžić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kaladirobov speelt de bal door. Van Der Auwera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csáky. Csáky krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bybertas probeert naar een medespeler te passen. Boski rent richting de bal. Csáky begaat een overtreding. Csáky krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

28e minuut.
Kačena passt de bal in één keer door. Kaladirobov is nu in balbezit. Kaladirobov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Handžić de bal. Handžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Moulin de bal. Ellicott verovert de bal door een tackle van achteren. Ellicott passt de bal in één keer door. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 53%, Grenoble Foot 38 47%.
As Aulnoye - Grenoble Foot 38 0:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kačena met de inworp. Handžić rent richting de bal. Handžić haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - Grenoble Foot 38 0:2

68e minuut.
Guéry speelt de bal door. Ribchev is nu in balbezit. Handžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Handžić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Moisoiu onderschept slim de pass. Moisoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kufajewski de bal. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Stegienka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellicott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaladirobov de bal. Kaladirobov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Handžić is nu in balbezit. Handžić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 63%, Grenoble Foot 38 37%.
As Aulnoye - Grenoble Foot 38 0:2