Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Jack City Breizh Sharks
but Tactiek Essai3
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Racine met een snelle inworp. Lüthi is nu in balbezit. Lüthi passt de bal in één keer door. Racine geeft een hoge lob. Huguet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pacot geeft een hoge lob. Mougin is nu in balbezit. Mougin geeft een lange en hoge pass. Mielony rent richting de bal. Mielony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Racine geeft de bal voor. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rigal heeft problemen om de bal te vangen. Huguet onderschept slim de pass. Huguet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Breizh Sharks 1:0

30e minuut.
Mougin passt de bal zonder na te denken. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet passt de bal zonder na te denken. Mielony is nu in balbezit. Mielony draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pacot is nu in balbezit. Pacot met een sublieme pass. Mielony rent richting de bal. Mielony schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - Breizh Sharks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 33%, Breizh Sharks 67%.
New Jack City - Breizh Sharks 2:0

62e minuut.
Küloğlu geeft een hoge lob. Tassin rent richting de bal. Clément onderschept slim de pass. Mielony rent richting de bal. Mielony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk onderschept slim de pass. Ulutürk geeft de bal voor. Malgrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Malgrati schiet op doel. Slanina bokst de bal weg.

73e minuut.
Küloğlu geeft een hoge lob. Tassin heeft problemen om de bal te vangen. Mielony verovert de bal door een tackle van achteren. Mielony schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 26%, Breizh Sharks 74%.
New Jack City - Breizh Sharks 2:0