Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breizh Sharks New Jack City
Essai3 Tactiek but
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


21e minuut.
Huguet rent richting de bal. Huguet passt de bal zonder na te denken. Mougin is nu in balbezit. Mougin geeft een lange en hoge pass. Mielony springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Huguet rent richting de bal. Huguet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - New Jack City 0:1

27e minuut.
Doublet rent richting de bal. Clément verovert de bal door een tackle van achteren. Clément met een sublieme pass. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mougin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacot met een sublieme pass. Huguet is nu in balbezit. Huguet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 75%, New Jack City 25%.
Breizh Sharks - New Jack City 0:1

53e minuut.
Lüthi is nu in balbezit. Clément onderschept slim de pass. Clément probeert naar een medespeler te passen. Pacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mougin speelt de bal door. Clément probeert naar een medespeler te passen. Mielony is nu in balbezit. Mielony schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Racine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racine passt de bal zonder na te denken. Mielony is nu in balbezit. Mielony schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 69%, New Jack City 31%.
Breizh Sharks - New Jack City 0:1