Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam FC Weenjoy
libmdf Tactiek new+
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Gherman passt de bal zonder na te denken. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leonard de bal. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ciniselli passt de bal zonder na te denken. Takatalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Takatalo met een sublieme pass. Leonard rent richting de bal. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Leonard draait met de bal, schiet en ... Cervero probeert naar een medespeler te passen. Yenice met een sublieme pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Antipani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlasiński met een snelle inworp. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Alz rent richting de bal. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà met een sublieme pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 50%, FC Weenjoy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jujucam - FC Weenjoy 0:0

51e minuut.
Leonard probeert de bal met de borst te controleren. Arvelo is nu in balbezit. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard schiet op doel. Cervero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Weenjoy 1:0

71e minuut.
Schwabl kopt de bal weg. Antipani rent richting de bal. Antipani geeft een hoge lob. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Beger passt de bal in één keer door. Takatalo is nu in balbezit. Takatalo met een sublieme pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice met een sublieme pass. Gherman rent richting de bal. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Weenjoy 2:0

89e minuut.
Takatalo probeert naar een medespeler te passen. Tătar rent richting de bal. Gherman onderschept slim de pass. Gherman schiet op doel. Cervero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Weenjoy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 43%, FC Weenjoy 57%.
FC Jujucam - FC Weenjoy 3:0