Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C K P.S.G
541 Tactiek 442-TOP
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Jasiński met een sublieme pass. Herpoel is nu in balbezit. Rzecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Silber onderschept slim de pass. Silber geeft een hoge lob. Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap. Petitjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Drapšin passt de bal in één keer door. Moreno Delgado rent richting de bal. Việt Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cervo de Luca probeert naar een medespeler te passen. Jasiński rent richting de bal. Jasiński passt de bal in één keer door. Medved rent richting de bal. Medved haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Akkurt is nu in balbezit. Rzecki rent richting de bal. Jasiński met een sublieme pass. Herpoel rent richting de bal. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Herpoel heeft problemen om de bal te vangen. Camard verovert de bal door een tackle van achteren. Camard geeft de bal voor. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca geeft de bal voor. Sattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - P.S.G 1:0

39e minuut.
Akkurt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jasiński de bal. Jasiński passt de bal in één keer door. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 68%, P.S.G 32%.
F C K - P.S.G 1:0

55e minuut.
Silber geeft de bal voor. Herpoel rent richting de bal. Met opzet legt Cervo de Luca zijn tegenspeler op de grond. Cervo de Luca krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Akkurt geeft een hoge lob. Jasiński is nu in balbezit. Jasiński passt de bal met de wreef. Herpoel rent richting de bal. Herpoel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Herpoel onderschept slim de pass. Grković rent richting de bal. Baudouin onderschept slim de pass. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt met een sublieme pass. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F C K - P.S.G 1:1

89e minuut.
Baudouin rent richting de bal. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković met een sublieme pass. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 59%, P.S.G 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C K - P.S.G 1:1