Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Massilia fc gazin
miche Tactiek polski
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Bijotat met de inworp. Salihović is nu in balbezit. Bossis begaat een overtreding. Bossis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rouault is nu in balbezit. Pitkänen onderschept slim de pass. Pitkänen met een sublieme pass. Pilich rent richting de bal. Pilich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pitkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitkänen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pitkänen met een snel genomen vrije trap. Pilich kopt de bal weg. Martel heeft problemen om de bal te vangen. Martel schiet op doel. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Néau passt de bal met de wreef. Rouault met een sublieme pass. Simón probeert naar een medespeler te passen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Salihović met een sublieme pass. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cazal kopt de bal weg. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Manti speelt de bal door. Martel rent richting de bal. Martel heeft problemen om de bal te vangen. Martel draait met de bal, schiet en ... Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - fc gazin 0:1

36e minuut.
Bossis rent richting de bal. Bossis geeft een hoge lob. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Massilia - fc gazin 1:1

41e minuut.
Pitkänen speelt de bal door. Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal in één keer door. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cazal met een sublieme pass. Pitkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkänen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pilich de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ... Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 57%, fc gazin 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Massilia - fc gazin 1:1

46e minuut.
Pilich passt de bal met de wreef. Sardini probeert naar een medespeler te passen. Simón geeft een hoge lob. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ... Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Redes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salihović met de inworp. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ... Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vymastil rent richting de bal. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel schiet op doel. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schiet op doel. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Simón heeft problemen om de bal te vangen. Simón passt de bal zonder na te denken. Salihović speelt de bal door. Klungelig pakt Martel de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Redes is nu in balbezit. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel probeert naar een medespeler te passen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Manti geeft een lange en hoge pass. Pilich met een sublieme pass. Simón probeert naar een medespeler te passen. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Barbieri probeert de bal met de borst te controleren. Pyrz rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 65%, fc gazin 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Massilia - fc gazin 1:1