Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rc Strasbourg Défenseurs de Neriak
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 29.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Peyroche probeert naar een medespeler te passen. Teixeira rent richting de bal. Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira schiet op doel. Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - Défenseurs de Neriak 0:1

13e minuut.
Hornus rent richting de bal. Zidane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hornus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hornus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Heitz de bal. Domingues speelt de bal door. Peyroche met een sublieme pass. Teixeira rent richting de bal. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche passt de bal met de wreef. Teixeira is nu in balbezit. Klungelig pakt Teixeira de bal. Teixeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rc Strasbourg - Défenseurs de Neriak 0:2

22e minuut.
Herbet rent richting de bal. Peyroche onderschept slim de pass. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. Carrier kopt de bal weg. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 68%, Défenseurs de Neriak 32%.
Rc Strasbourg - Défenseurs de Neriak 0:2

58e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec onderschept slim de pass. Amar rent richting de bal. Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ricard trapt de bal weg. Domingues kopt de bal weg. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet verovert de bal door een tackle van achteren. Herbet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Amar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibert rent richting de bal. Gibert probeert naar een medespeler te passen. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Domingues schiet op doel. Garande bokst de bal weg.

74e minuut.
Sauvage rent richting de bal. Sauvage geeft een lange en hoge pass. Mounier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ouédec met een sublieme pass. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrien onderschept slim de pass. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rc Strasbourg 55%, Défenseurs de Neriak 45%.
Rc Strasbourg - Défenseurs de Neriak 0:2