Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppone FC 31 Défenseurs de Neriak
Jéjé77 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 29.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. Robin rent richting de bal. Yahiaoui rent richting de bal. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Robin speelt de bal door. Dereuddre rent richting de bal. Laurey met een sublieme pass. Vigne is nu in balbezit. Vigne geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hornus rent richting de bal. Dereuddre onderschept slim de pass. Dereuddre geeft een hoge lob. Yahiaoui springt en kopt de bal. Garande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peyroche passt de bal zonder na te denken. Lecornu met een sublieme pass. Robin kopt de bal weg. Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vigne verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec met een sublieme pass. Vigne met een sublieme pass. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ... Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Robin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robin passt de bal in één keer door. Svatoš is nu in balbezit. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui haalt uit met een fantastische trap. Garande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Dereuddre met een snelle inworp. Laurey is nu in balbezit. Mounier maakt een afschuwelijke overtreding. Mounier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 30%, Défenseurs de Neriak 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppone FC 31 - Défenseurs de Neriak 0:0

52e minuut.
Dereuddre is nu in balbezit. Dereuddre geeft de bal voor. Svatoš onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vigne zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Zehren speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereuddre met een snelle inworp. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Féron probeert de bal met de borst te controleren. Féron met een sublieme pass. Peyroche probeert de bal aan de voet te houden. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Robin rent richting de bal. Robin passt de bal in één keer door. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui draait met de bal, schiet en ... Garande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Défenseurs de Neriak 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 40%, Défenseurs de Neriak 60%.
Peppone FC 31 - Défenseurs de Neriak 1:0