Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The arko of football Rc Strasbourg
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle geeft een lange en hoge pass. Carrier rent richting de bal. Lallement verovert de bal door een tackle van achteren. Lallement draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - Rc Strasbourg 1:0

21e minuut.
Vaast verovert de bal door een tackle van achteren. Lassalle verovert de bal door een tackle van achteren. Lassalle speelt de bal door. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Combe met een sublieme pass. Lallement is nu in balbezit. Heitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallement onderschept slim de pass. Lallement haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The arko of football 45%, Rc Strasbourg 55%.
The arko of football - Rc Strasbourg 1:0

48e minuut.
Zidane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lassalle de bal onder controle te krijgen. Dieudonné probeert naar een medespeler te passen. Lallement bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallement draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Weiskopf met een sublieme pass. Lallement bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallement onderschept slim de pass. Lallement haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The arko of football - Rc Strasbourg 2:0

65e minuut.
Schmidt met een sublieme pass. Combe bereikt de bal nog maar net als eerste. Combe passt de bal met de wreef. Lallement bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallement schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Haddad probeert naar een medespeler te passen. Combe met een sublieme pass. Lallement heeft problemen om de bal te vangen. Vaast is nu in balbezit. Vaast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Haddad is nu in balbezit. Gibert onderschept slim de pass. Gibert probeert naar een medespeler te passen. Herbet rent richting de bal. Herbet schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kastendeuch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Derrien komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The arko of football 34%, Rc Strasbourg 66%.
The arko of football - Rc Strasbourg 2:0