Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Défenseurs de Neriak F C K
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 49.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Zehren rent richting de bal. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado passt de bal in één keer door. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rzecki speelt de bal door. Cervo de Luca met een sublieme pass. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza schiet op doel. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Drapšin kopt de bal weg. Pottier is nu in balbezit. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cervo de Luca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno Delgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mounier. Mounier krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca speelt de bal door. Gauci speelt de bal door. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Drapšin probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca met een sublieme pass. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza schiet op doel. Garande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Drapšin rent richting de bal. Peyroche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peyroche krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci passt de bal in één keer door. Drapšin rent richting de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pottier geeft een hoge lob. Hornus kopt de bal weg. Mounier heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zehren rent richting de bal. Moreno Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Delgado passt de bal in één keer door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Garande bokst de bal weg. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Garande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:1

32e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Rzecki geeft een lange en hoge pass. Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:2

33e minuut.
Drapšin kopt de bal weg. Moreno Delgado rent richting de bal. Pottier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moreno Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazza neemt de penalty, wat een uithaal! Garande bokst de bal weg.

38e minuut.
Janvier speelt de bal door. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gauci is nu in balbezit. Gauci probeert naar een medespeler te passen. Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gauci kopt de bal weg. Janvier probeert de bal aan de voet te houden. Ouédec rent richting de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Drapšin speelt de bal door. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci geeft de bal voor. Mazza controleert de bal met de borst. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 73%, F C K 27%.
Défenseurs de Neriak - F C K 0:3

48e minuut.
Janvier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Hornus is nu in balbezit. Cervo de Luca onderschept slim de pass. Cervo de Luca geeft een hoge lob. Garande bokst de bal weg. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:4

50e minuut.
Drapšin passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca geeft de bal voor. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Garande bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cervo de Luca neemt de hoekschop. Moreno Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci is nu in balbezit. Gauci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:5

56e minuut.
Ouédec is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mounier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:6

64e minuut.
Peyroche speelt de bal door. Sauvage is nu in balbezit. Gauci onderschept slim de pass. Gauci geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Determe onderschept slim de pass. Determe geeft de bal voor. Moreno Delgado kopt de bal weg. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Drapšin de bal. Drapšin passt de bal met de wreef. Moreno Delgado probeert naar een medespeler te passen. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rzecki probeert naar een medespeler te passen. Ouédec rent richting de bal. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza schiet op doel. Svatoš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:7

78e minuut.
Pottier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervo de Luca met een snelle inworp. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ouédec is nu in balbezit. Gauci verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci passt de bal in één keer door. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:8

85e minuut.
Cervo de Luca met de inworp. Moreno Delgado rent richting de bal. Mounier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moreno Delgado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moreno Delgado kan niet meer verder spelen. Mardan komt het veld opgelopen. Mazza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F C K 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 74%, F C K 26%.
Défenseurs de Neriak - F C K 0:9