Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppone FC 31 fc gazin
Jéjé77 Tactiek polski
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Pitkänen geeft een hoge lob. Harris kopt de bal weg. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ... Bonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:1

2e minuut.
Chenu speelt de bal door. Daar is Colin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap. Bonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pilich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simón de bal. Simón probeert naar een medespeler te passen. Harris is nu in balbezit. Harris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Niewiarowski onderschept slim de pass. Niewiarowski passt de bal met de wreef. Pilich met een sublieme pass. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Pitkänen is nu in balbezit. Pitkänen passt de bal in één keer door. Harris rent richting de bal. Harris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lombard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Simón rent richting de bal. Simón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón passt de bal met de wreef. Harris is nu in balbezit. Harris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:2

31e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:3

35e minuut.
Pilich heeft problemen om de bal te vangen. Pilich passt de bal zonder na te denken. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris haalt uit met een fantastische trap. Bonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:4

43e minuut.
Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Simón rent richting de bal. Simón passt de bal met de wreef. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harris de bal. Harris passt de bal in één keer door. Simón rent richting de bal. Simón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 79%, fc gazin 21%.
Peppone FC 31 - fc gazin 0:4

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Josse trapt de bal weg. Hoàng Quân kopt de bal weg. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pitkänen kopt de bal weg. Klungelig pakt Harris de bal. Harris probeert naar een medespeler te passen. Simón rent richting de bal. Simón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:5

58e minuut.
Pitkänen met de inworp. Pilich speelt de bal door. Josse is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Simón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:6

60e minuut.
Pitkänen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mora. Pitkänen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pitkänen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Josse de bal. Simón is nu in balbezit. Simón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:7

67e minuut.
Davy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Simón is nu in balbezit. Simón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Josse trapt de bal weg. Pitkänen kopt de bal weg. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân geeft een lange en hoge pass. Daar is Bourgeois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris schiet op doel. Bonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Quân met de inworp. Pilich rent richting de bal. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap. Bonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - fc gazin 0:8

83e minuut.
Manti speelt de bal door. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân probeert naar een medespeler te passen. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Niewiarowski rent richting de bal. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Pilich speelt de bal door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris schiet op doel. Bonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Harris rent richting de bal. Colin verovert de bal door een tackle van achteren. Colin met een sublieme pass. Simón is nu in balbezit. Simón schiet op doel. Bonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 83%, fc gazin 17%.
Peppone FC 31 - fc gazin 0:8