Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc gazin Rc Strasbourg
polski Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Heitz rent richting de bal. Pilich onderschept slim de pass. Pilich speelt de bal door. Simón heeft problemen om de bal te vangen. Simón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lassalle rent richting de bal. Lassalle passt de bal met de wreef. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich geeft een hoge lob. Harris is nu in balbezit. Harris haalt uit met een fantastische trap. Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Rc Strasbourg 1:0

19e minuut.
Carrier geeft een hoge lob. Pitkänen rent richting de bal. Domingues begaat een overtreding. Domingues krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Carrier geeft de bal voor. Inworp. Pitkänen met een snelle inworp. Harris probeert de bal met de borst te controleren. Harris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hoàng Quân met een sublieme pass. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel. Derrien probeert de bal aan de voet te houden. Ricard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Rc Strasbourg 2:0

36e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Rc Strasbourg 3:0

43e minuut.
Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Heitz de bal. Simón is nu in balbezit. Simón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 28%, Rc Strasbourg 72%.
fc gazin - Rc Strasbourg 3:0

46e minuut.
Amar is nu in balbezit. Amar geeft een hoge lob. Pilich kopt de bal weg. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón probeert naar een medespeler te passen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkänen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Carrier rent richting de bal. Carrier geeft een hoge lob. Pyrz kopt de bal weg. Simón is nu in balbezit. Simón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Hoàng Quân zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilich probeert de bal met de borst te controleren. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Heitz probeert de bal aan de voet te houden. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Harris is nu in balbezit. Harris passt de bal met de wreef. Simón is nu in balbezit. Simón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Harris met een sublieme pass. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân geeft de bal voor. Simón rent richting de bal. Simón passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Pitkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkänen met een sublieme pass. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft de bal voor. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Amar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lassalle is nu in balbezit. Simón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 21%, Rc Strasbourg 79%.
fc gazin - Rc Strasbourg 3:0