Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F C K Peppone FC 31
442 Tactiek Jéjé77
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Koczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado probeert naar een medespeler te passen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

7e minuut.
Cervo de Luca passt de bal zonder na te denken. Drapšin is nu in balbezit. Drapšin met een sublieme pass. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Camard rent richting de bal. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin rent richting de bal. Drapšin met een sublieme pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tellechéa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cervo de Luca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cervo de Luca kopt de bal weg. Drapšin is nu in balbezit. Drapšin passt de bal in één keer door. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado schiet op doel. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Laurey is nu in balbezit. Drapšin verovert de bal door een tackle van achteren. Drapšin passt de bal in één keer door. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado schiet op doel. Paal! Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Drapšin rent richting de bal. Drapšin passt de bal in één keer door. Cervo de Luca met een sublieme pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Féron onderschept slim de pass. Cervo de Luca onderschept slim de pass. Cervo de Luca passt de bal met de wreef. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rzecki passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca probeert naar een medespeler te passen. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rzecki kopt de bal weg. Cervo de Luca probeert naar een medespeler te passen. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tellechéa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mazza probeert naar een medespeler te passen. Drapšin speelt de bal door. Moreno Delgado rent richting de bal. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Lecornu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 42%, Peppone FC 31 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C K - Peppone FC 31 0:0

50e minuut.
Mazza speelt de bal door. Daar is Drapšin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapšin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moreno Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Guéguen geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado kopt de bal weg. Drapšin speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drapšin kopt de bal weg. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Féron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno Delgado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moreno Delgado kan niet meer verder spelen. Chovanec komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rzecki onderschept slim de pass. Rzecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Dereuddre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Laurey speelt de bal door. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu haalt uit met een fantastische trap. Petitjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereuddre begaat een overtreding. Drapšin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drapšin met een snel genomen vrije trap. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza passt de bal met de wreef. Chovanec rent richting de bal. Chovanec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 40%, Peppone FC 31 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C K - Peppone FC 31 0:0