Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Défenseurs de Neriak F.C Massilia
Normal Tactiek miche
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Redes met een sublieme pass. Néau probeert naar een medespeler te passen. Lamouchi is nu in balbezit. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F.C Massilia 0:1

7e minuut.
Sauvage met een sublieme pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche passt de bal met de wreef. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sauvage raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goncalves komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Janvier geeft de bal voor. Inworp. Néau met een snelle inworp. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi schiet op doel. Garande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Peyroche probeert naar een medespeler te passen. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves geeft de bal voor. Teixeira maakt een snoekduik en kopt de bal. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lamouchi rent richting de bal. Lamouchi passt de bal met de wreef. Néau probeert naar een medespeler te passen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gibert probeert naar een medespeler te passen. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamouchi geeft de bal voor. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F.C Massilia 0:2

39e minuut.
Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert probeert naar een medespeler te passen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Garande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - F.C Massilia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 55%, F.C Massilia 45%.
Défenseurs de Neriak - F.C Massilia 0:3

53e minuut.
Hornus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornus probeert naar een medespeler te passen. Barbier geeft een lange en hoge pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Néau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibert heeft problemen om de bal te vangen. Gibert speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Garande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Janvier probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche passt de bal in één keer door. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chávez trapt de bal weg. Klungelig pakt Mounier de bal. Bossis met een sublieme pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 55%, F.C Massilia 45%.
Défenseurs de Neriak - F.C Massilia 0:3