Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVE_THE_TRADER Nikosteam
442_CENTRE Tactiek 442 bis
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 31.6
good Schieten weak
good Passen solid
formidable Verdedigen average


11e minuut.
Perrini rent richting de bal. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 1:0

12e minuut.
Navas speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden passt de bal in één keer door. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Agnes passt de bal met de wreef. Van den Branden rent richting de bal. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 2:0

28e minuut.
Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes passt de bal zonder na te denken. Krivijanský speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chiai onderschept slim de pass. Chiai geeft de bal voor. Krivijanský kopt de bal weg. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiai met de inworp. Van den Branden controleert de bal met de borst. Navas rent richting de bal. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden geeft een lange en hoge pass. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Krivijanský passt de bal met de wreef. Van den Branden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lafouge. Van den Branden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Van den Branden kan niet meer verder spelen. Zygarlicki komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Comeford verovert de bal door een tackle van achteren. Comeford geeft een hoge lob. Krivijanský is nu in balbezit. Krivijanský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 41%, Nikosteam 59%.
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 2:0

47e minuut.
Krivijanský passt de bal met de wreef. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes probeert naar een medespeler te passen. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Chiai rent richting de bal. Chiai geeft de bal voor. Klungelig pakt Byrgiel de bal. Zygarlicki is nu in balbezit. Zygarlicki geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krivijanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivijanský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 3:0

54e minuut.
Navas geeft een hoge lob. Agnes controleert de bal met de borst. Agnes met een sublieme pass. Zygarlicki rent richting de bal. Zygarlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Byrgiel passt de bal met de wreef. Navas probeert de bal aan de voet te houden. Krivijanský is nu in balbezit. Krivijanský draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 4:0

67e minuut.
Morales trapt de bal weg. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini passt de bal met de wreef. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki haalt uit met een fantastische trap. Morales bokst de bal weg.

69e minuut.
Creus geeft de bal voor. Perrini kopt de bal weg. Lafouge heeft problemen om de bal te vangen. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel schiet op doel. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krivijanský bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 5:0

72e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel geeft de bal voor. Chiai is nu in balbezit. Chiai geeft een lange en hoge pass. Krivijanský springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 6:0

77e minuut.
Perrini rent richting de bal. Perrini geeft de bal voor. Krivijanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivijanský geeft een hoge lob. Zygarlicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 7:0

79e minuut.
Krivijanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivijanský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Navas de bal. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Perrini kopt de bal weg. Daar is Krivijanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivijanský passt de bal in één keer door. Zygarlicki is nu in balbezit. Zygarlicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lafouge is nu in balbezit. Chiai onderschept slim de pass. Chiai geeft de bal voor. Krivijanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivijanský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 18%, Nikosteam 82%.
SAVE_THE_TRADER - Nikosteam 8:0