Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KARGO FC Nouméa
dard Tactiek New
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 55
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Ecevit passt de bal zonder na te denken. Collins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argyriou. Argyriou krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gallice rent richting de bal. Gallice geeft een hoge lob. Pietrosante kopt de bal weg. Tamburini rent richting de bal. Tamburini schiet op doel. Mare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Zagorskis geeft de bal voor. Luna met een sublieme pass. Daar is Vári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Devilliers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Blanchard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Argyriou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zilli geeft de bal voor. Pietrosante springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zilli probeert naar een medespeler te passen. Tamburini rent richting de bal. Tamburini passt de bal in één keer door. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel. Mare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Gallice met een sublieme pass. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel. Mare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrosante passt de bal in één keer door. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 60%, FC Nouméa 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KARGO - FC Nouméa 0:0

46e minuut.
Mitar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Zagorskis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argyriou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tamburini springt en kopt de bal. Mare maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mare niet meer kan verder spelen. Delikatny komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Temesi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zagorskis speelt de bal door. Blanchard is nu in balbezit. Daar is Blanchard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal geeft een lange en hoge pass. Temesi is nu in balbezit. Mitar bokst de bal weg.

76e minuut.
Blanchard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argyriou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zilli geeft de bal voor. Pietrosante springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pakizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argyriou is nu in balbezit. Argyriou geeft een hoge lob. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - FC Nouméa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 58%, FC Nouméa 42%.
FC KARGO - FC Nouméa 0:1