Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KARGO SAVE_THE_TRADER
fonddecale Tactiek 442_CENTRE
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 50.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Ríos passt de bal met de wreef. De Roeck is nu in balbezit. Perrini maakt een afschuwelijke overtreding. Perrini krijgt een gele kaart. De Roeck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ríos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vári rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mijal neemt de hoekschop. Vári maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ecevit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Roeck geeft de bal voor. Mijal speelt de bal door. Daar is Vári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vári haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Krivijanský passt de bal in één keer door. Chiai is nu in balbezit. Chiai passt de bal met de wreef. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. De Roeck rent richting de bal. Vári rent richting de bal. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Tesařík bokst de bal weg. Vári rent richting de bal. Vári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - SAVE_THE_TRADER 1:0

33e minuut.
Inworp. Ecevit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft de bal voor. Vári krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - SAVE_THE_TRADER 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 38%, SAVE_THE_TRADER 62%.
FC KARGO - SAVE_THE_TRADER 2:0

46e minuut.
Collins komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrašč komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Agnes de bal. Mijal rent richting de bal. Mijal met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tesařík met een sublieme pass. Krivijanský kopt de bal weg. Luna speelt de bal door. Ríos is nu in balbezit. Ríos geeft de bal voor. Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - SAVE_THE_TRADER 3:0

74e minuut.
Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol geeft de bal voor. Inworp. Mijal met een snelle inworp. Ríos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vári is nu in balbezit. Vári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - SAVE_THE_TRADER 4:0

83e minuut.
Mijal geeft een hoge lob. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit geeft een hoge lob. Vári is nu in balbezit. Vári schiet op doel. Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 36%, SAVE_THE_TRADER 64%.
FC KARGO - SAVE_THE_TRADER 4:0