Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam SR COLMAR
442 bis Tactiek WILTORD
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 59.7
matig Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Coxas passt de bal met de wreef. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romano krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rebihić met een sublieme pass. Słonimski is nu in balbezit. Słonimski met een sublieme pass. Coxas rent richting de bal. Coxas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SR COLMAR 0:1

10e minuut.
Navas rent richting de bal. Navas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szucki de bal. Szucki geeft de bal voor. Coxas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Creus rent richting de bal. Coxas verovert de bal door een tackle van achteren. Coxas speelt de bal door. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Słonimski passt de bal zonder na te denken. Rabelo met een sublieme pass. Daar is Coxas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pelta verovert de bal door een tackle van achteren. Pelta passt de bal zonder na te denken. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo passt de bal met de wreef. Pelta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słonimski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciemnota maakt een snoekduik en kopt de bal. Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SR COLMAR 0:2

26e minuut.
Forti rent richting de bal. Forti passt de bal in één keer door. Coxas rent richting de bal. Coxas schiet op doel. Lafouge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SR COLMAR 0:3

37e minuut.
Pelta probeert naar een medespeler te passen. Rabelo rent richting de bal. Rabelo met een sublieme pass. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas schiet op doel. Lafouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pelta passt de bal met de wreef. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft de bal voor. Coxas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Forti is nu in balbezit. Forti probeert naar een medespeler te passen. Pelta speelt de bal door. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Biesiada geeft de bal voor. Klungelig pakt Dorantes de bal. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Coxas krijgt zijn hoofd ertegen. Lafouge bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 75%, SR COLMAR 25%.
Nikosteam - SR COLMAR 0:3

46e minuut.
Navas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słonimski met de inworp. Coxas geeft de bal voor. Pelta kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SR COLMAR 0:4

56e minuut.
Coxas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantona. Coxas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coxas rent richting de bal. Coxas draait met de bal, schiet en ... Lafouge bokst de bal weg.

59e minuut.
Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Forti rent richting de bal. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Coxas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciemnota de bal. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Słonimski geeft een lange en hoge pass. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota schiet op doel. Lafouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SR COLMAR 0:5

73e minuut.
Dorantes kopt de bal weg. Pelta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota schiet op doel. Lafouge bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rabelo speelt de bal door. Pelta probeert naar een medespeler te passen. Coxas is nu in balbezit. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Lafouge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - SR COLMAR 0:6

78e minuut.
Dorantes onderschept slim de pass. Pelta is nu in balbezit. Pelta geeft de bal voor. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas schiet op doel. Lafouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 81%, SR COLMAR 19%.
Nikosteam - SR COLMAR 0:6