Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Juvignac Football club
Cheyenne Tactiek 442
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 38.9
formidable Schieten average
solid Passen weak
very good Verdedigen good


1e minuut.
Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arenas rent richting de bal. Balseiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Arenas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernández Arenas kan niet meer verder spelen. Santiesteban komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Inworp. Châtelain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guoli geeft een hoge lob. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Châtelain bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek rent richting de bal. Châtelain verovert de bal door een tackle van achteren. Châtelain geeft de bal voor. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 1:0

18e minuut.
Châtelain bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain passt de bal zonder na te denken. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rígoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pagani met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Châtelain met een snelle inworp. Guoli geeft de bal voor. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Domingo probeert de bal met de borst te controleren. Châtelain is nu in balbezit. Châtelain passt de bal met de wreef. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Rígoli de bal. Legendre rent richting de bal. Rígoli verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guoli geeft een lange en hoge pass. Rígoli is nu in balbezit. Legendre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rígoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rígoli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salle neemt de hoekschop. Bigus kan de bal niet met de borst controleren. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Epremyan kopt de bal weg. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli met een sublieme pass. Balseiro rent richting de bal. Balseiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Bierut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domingo raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Carbajo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Guoli verovert de bal door een tackle van achteren. Guoli probeert naar een medespeler te passen. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 2:0

41e minuut.
Charpentier passt de bal met de wreef. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli passt de bal in één keer door. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli passt de bal zonder na te denken. Rígoli heeft problemen om de bal te vangen. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 3:0

45e minuut.
Legendre is nu in balbezit. Legendre geeft een hoge lob. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 18%, Juvignac Football club 82%.
sapiacains - Juvignac Football club 4:0

46e minuut.
Zekeridis onderschept slim de pass. Zekeridis met een sublieme pass. Klungelig pakt Rígoli de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 5:0

50e minuut.
Châtelain is nu in balbezit. Châtelain met een sublieme pass. Rígoli rent richting de bal. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Trifunac probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rígoli springt en kopt de bal. Pagani bokst de bal weg. Balseiro rent richting de bal. Balseiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 6:0

51e minuut.
Klungelig pakt Chodacki de bal. Rígoli onderschept slim de pass. Rígoli probeert naar een medespeler te passen. Balseiro rent richting de bal. Balseiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Châtelain met een snelle inworp. Guoli is nu in balbezit. Guoli geeft een lange en hoge pass. Balseiro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Momchilov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Momchilov heeft problemen om de bal te vangen. Legendre rent richting de bal. Momchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Juvignac Football club 7:0

69e minuut.
Charpentier passt de bal zonder na te denken. Momchilov is nu in balbezit. Klungelig pakt Momchilov de bal. Guoli rent richting de bal. Guoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Strazzolini komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zekeridis onderschept slim de pass. Zekeridis passt de bal zonder na te denken. Guoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Châtelain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Châtelain geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paielli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Domingo neemt vlug de vrije trap. Daar is Rígoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rígoli passt de bal in één keer door. Momchilov rent richting de bal. Momchilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Charpentier is nu in balbezit. Charpentier passt de bal zonder na te denken. Rígoli rent richting de bal. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Borek kopt de bal weg. Klungelig pakt Zekeridis de bal. Chodacki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chodacki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chodacki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zekeridis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Epremyan met een snel genomen vrije trap. Rígoli kopt de bal weg. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Châtelain met de inworp. Guoli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 16%, Juvignac Football club 84%.
sapiacains - Juvignac Football club 7:0