Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou Atletico de Marseille
ggugle Tactiek SAWYER - JULIET
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Olagnier kopt de bal weg. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Nosov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindberg komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tutkun geeft de bal voor. Tarr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wroński. Wroński krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Megali is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff onderschept slim de pass. bin Haji Mohd Aliff geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 0:1

22e minuut.
bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Pietka is nu in balbezit. Pietka geeft de bal voor. Braspenninckx krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor met een sublieme pass. Nosov rent richting de bal. Nosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 1:1

26e minuut.
Pietka met de inworp. bin Haji Mohd Aliff speelt de bal door. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 1:2

28e minuut.
Megali passt de bal met de wreef. Grigor rent richting de bal. Grigor geeft een hoge lob. Braspenninckx maakt een snoekduik en kopt de bal. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rantaniemi rent richting de bal. Braspenninckx rent richting de bal. Rantaniemi is nu in balbezit. Braspenninckx verovert de bal door een tackle van achteren. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pietka passt de bal zonder na te denken. Braspenninckx rent richting de bal. Met opzet legt Rantaniemi zijn tegenspeler op de grond. Rantaniemi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Ardem rent richting de bal. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński draait met de bal, schiet en ... Basarab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 2:2

40e minuut.
Megali passt de bal met de wreef. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg is nu in balbezit. Lindberg haalt uit met een fantastische trap. Basarab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 57%, Atletico de Marseille 43%.
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 3:2

49e minuut.
Megali kopt de bal weg. Lindberg rent richting de bal. Wat een zware overtreding van bin Haji Mohd Aliff ... Strafschop! Lindberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindberg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Basarab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg schiet op doel. Basarab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 4:2

53e minuut.
Pietka passt de bal zonder na te denken. Braspenninckx rent richting de bal. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 4:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hapov met de inworp. Pietka is nu in balbezit. Pietka geeft een lange en hoge pass. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Merlet de bal. Merlet kopt de bal weg. Braspenninckx is nu in balbezit. Braspenninckx haalt uit met een fantastische trap. Piatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 4:4

76e minuut.
bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Braspenninckx heeft problemen om de bal te vangen. Rantaniemi rent richting de bal. Braspenninckx verovert de bal door een tackle van achteren. Braspenninckx draait met de bal, schiet en ... Piatti bokst de bal weg.

78e minuut.
Becker geeft een lange en hoge pass. Wroński rent richting de bal. Łopatowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łopatowicz krijgt een gele kaart. Rantaniemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Olagnier geeft een hoge lob. bin Haji Mohd Aliff probeert de bal met de borst te controleren. Lindberg rent richting de bal. Lindberg draait met de bal, schiet en ... Basarab probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 4:5

88e minuut.
Pietka passt de bal zonder na te denken. Hapov rent richting de bal. Becker maakt een afschuwelijke overtreding. Hapov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 59%, Atletico de Marseille 41%.
US Les Viltansou - Atletico de Marseille 4:5