Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen FC Mike TeamMa
One Tactiek Tactique 1
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Hermans geeft een hoge lob. Inworp. Streller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Merelli verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met een snelle inworp. Touchard geeft de bal voor. Ghiugan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Toulalan controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dumortier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Kielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Mike TeamMa 1:0

22e minuut.
Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo met een sublieme pass. Detal rent richting de bal. Dumortier verovert de bal door een tackle van achteren. Dumortier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Di Nallo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met de inworp. Touchard geeft een hoge lob. Ghiugan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cellier passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Collignon de bal onder controle te krijgen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anh Khôi de bal. Kielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 32%, Mike TeamMa 68%.
Targaryen FC - Mike TeamMa 1:0

54e minuut.
Di Nallo speelt de bal door. Daar is Maz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maz probeert naar een medespeler te passen. Streller is nu in balbezit. Streller geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Di Nallo passt de bal in één keer door. Huber rent richting de bal. Anh Khôi speelt de bal door. Streller rent richting de bal. Streller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Huber is nu in balbezit. Huber passt de bal zonder na te denken. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller haalt uit met een fantastische trap. Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Mike TeamMa 2:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumortier met de inworp. Di Nallo speelt de bal door. Streller is nu in balbezit. Streller schiet op doel. Paal! Kielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Mike TeamMa 3:0

79e minuut.
Kobusinski met een sublieme pass. Cellier rent richting de bal. Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Mike TeamMa 3:1

85e minuut.
Anh Khôi onderschept slim de pass. Anh Khôi geeft een hoge lob. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Mike TeamMa 3:2

88e minuut.
Maz passt de bal zonder na te denken. Anh Khôi probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven speelt de bal door. Touchard heeft problemen om de bal te vangen. Touchard geeft een lange en hoge pass. Zimako bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 41%, Mike TeamMa 59%.
Targaryen FC - Mike TeamMa 3:2