Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa Thailand Team Spirit
Tactique 1 Tactiek Kezyr
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen adequate


5e minuut.
Sala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kruszecki kopt de bal weg. Touchard is nu in balbezit. Touchard geeft de bal voor. Ghiugan krijgt zijn hoofd ertegen. Gressier bokst de bal weg.

7e minuut.
Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Camara rent richting de bal. Kruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszecki geeft een hoge lob. Ghiugan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Collard verovert de bal door een tackle van achteren. Collard passt de bal in één keer door. Dussart probeert naar een medespeler te passen. Gauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauvin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Lévesque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven met een sublieme pass. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Drko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauvin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Anh Khôi ... Strafschop! Gauvin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gauvin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kielec bokst de bal weg.

20e minuut.
Van de Ven is nu in balbezit. Dussart geeft een hoge lob. Daar is Drko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauvin is nu in balbezit. Gauvin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Touchard de bal. Touchard passt de bal zonder na te denken. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki geeft een hoge lob. Ghiugan springt en kopt de bal. Gressier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Touchard passt de bal in één keer door. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki geeft een hoge lob. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 1:0

29e minuut.
Camara onderschept slim de pass. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki geeft een hoge lob. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Touchard probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vaillant geeft de bal voor. Camara heeft problemen om de bal te vangen. Kruszecki rent richting de bal. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Touchard speelt de bal door. Schneider is nu in balbezit. Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 2:0

43e minuut.
Kruszecki geeft de bal voor. Vaillant kopt de bal weg. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 43%, Thailand Team Spirit 57%.
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 3:0

51e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven passt de bal met de wreef. Vaillant rent richting de bal. Vaillant geeft een lange en hoge pass. Ghiugan krijgt zijn hoofd ertegen. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Touchard probeert naar een medespeler te passen. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghiugan de bal. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Camara verovert de bal door een tackle van achteren. Camara met een sublieme pass. Cuissard is nu in balbezit. Kobusinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kobusinski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 4:0

64e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Touchard is nu in balbezit. Ghiugan is nu in balbezit. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Touchard rent richting de bal. Touchard geeft een hoge lob. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 5:0

75e minuut.
Gauvin rent richting de bal. Gauvin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drko de bal onder controle te krijgen. Collard is nu in balbezit. Collard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tabuenka kopt de bal weg. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski geeft een lange en hoge pass. Ghiugan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 6:0

77e minuut.
Goleśniewski rent richting de bal. Goleśniewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaillant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Ven geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Dussart de bal. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski geeft de bal voor. Ghiugan probeert de bal met de borst te controleren. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 43%, Thailand Team Spirit 57%.
Mike TeamMa - Thailand Team Spirit 6:0