Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MASCARET Targaryen FC
Du But le retour Tactiek One
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.1 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Le Berre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huber is nu in balbezit. Lindre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lindre krijgt een gele kaart. Huber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huber neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 52%, Targaryen FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MASCARET - Targaryen FC 0:0

56e minuut.
Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Le Berre ... Strafschop! Le Berre krijgt een gele kaart. Cabrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Huber neemt zijn aanloop. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Sagnol geeft een hoge lob. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Di Nallo onderschept slim de pass. Di Nallo geeft de bal voor. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Targaryen FC 0:1

69e minuut.
Vitković geeft een lange en hoge pass. Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Targaryen FC 0:2

72e minuut.
Simonazzi geeft een hoge lob. Guerra López probeert naar een medespeler te passen. Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera schiet op doel. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Putowski passt de bal met de wreef. Daar is Di Nallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo geeft een hoge lob. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort bokst de bal weg.

82e minuut.
Butovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Butovský geeft een lange en hoge pass. Vitković controleert de bal met de borst. Mathis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Roels speelt de bal door. Dusart is nu in balbezit. Dusart passt de bal zonder na te denken. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Roels de bal onder controle te krijgen. Roels geeft een hoge lob. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ... Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - Targaryen FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 55%, Targaryen FC 45%.
FC MASCARET - Targaryen FC 0:3