Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen FC FC MASCARET
One Tactiek Du But le retour
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Le Berre verovert de bal door een tackle van achteren. Le Berre geeft een lange en hoge pass. Žitný kopt de bal weg. Klungelig pakt Coupet de bal. Coupet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Roels met een sublieme pass. Huber is nu in balbezit. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sagnol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort bokst de bal weg. Daar is Lindre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Streller is nu in balbezit. Streller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 1:0

8e minuut.
Cellier speelt de bal door. Lindre rent richting de bal. Huber onderschept slim de pass. Huber schiet op doel. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 2:0

11e minuut.
Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindre passt de bal in één keer door. Maz geeft de bal voor. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Streller rent richting de bal. Streller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 3:0

22e minuut.
Divert bereikt de bal nog maar net als eerste. Divert geeft de bal voor. Daar is Merelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žitný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Guerra López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dusart rent richting de bal. Dusart geeft de bal voor. Streller is nu in balbezit. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber haalt uit met een fantastische trap. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Streller met de inworp. Roels geeft een hoge lob. Huber springt en kopt de bal. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 4:0

32e minuut.
Huber passt de bal met de wreef. Streller rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Le Berre ... Strafschop! Le Berre krijgt een gele kaart. Streller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Belfort bokst de bal weg. Streller rent richting de bal. Streller haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 5:0

33e minuut.
Sagnol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart maakt een afschuwelijke overtreding. Dusart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 46%, FC MASCARET 54%.
Targaryen FC - FC MASCARET 5:0

48e minuut.
Roels passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huber de bal. Huber passt de bal zonder na te denken. Sagnol is nu in balbezit. Sagnol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cellier verovert de bal door een tackle van achteren. Cellier geeft de bal voor. Ourdouillie rent richting de bal. Huber onderschept slim de pass. Huber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Streller rent richting de bal. Streller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Divert de bal. Streller is nu in balbezit. Divert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Divert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roels heeft problemen om de bal te vangen. Roels geeft een lange en hoge pass. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lindre probeert naar een medespeler te passen. Colin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels geeft een hoge lob. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lindre onderschept slim de pass. Lindre probeert naar een medespeler te passen. Simonazzi heeft problemen om de bal te vangen. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Maz speelt de bal door. Huber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ourdouillie. Ourdouillie krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dusart met een sublieme pass. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels probeert naar een medespeler te passen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - FC MASCARET 7:0

89e minuut.
Dusart kan de bal niet met de borst controleren. Cellier is nu in balbezit. Cellier passt de bal zonder na te denken. Sagnol is nu in balbezit. Sagnol geeft de bal voor. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 37%, FC MASCARET 63%.
Targaryen FC - FC MASCARET 7:0