Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou Borussia Caennais
ggugle Tactiek Battuparunado
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Mänd passt de bal met de wreef. Olagnier met een sublieme pass. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ... Notório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domingues met de inworp. Joos geeft de bal voor. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Felipe Rosón controleert de bal met de borst. Wroński rent richting de bal. Felipe Rosón verovert de bal door een tackle van achteren. Nosov onderschept slim de pass. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón met een snelle inworp. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos geeft een lange en hoge pass. Domingues springt en kopt de bal. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mänd rent richting de bal. Mänd met een sublieme pass. Wroński is nu in balbezit. Wroński schiet op doel. Notório bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Borussia Caennais 1:0

35e minuut.
Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos probeert naar een medespeler te passen. Franceschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues verovert de bal door een tackle van achteren. Domingues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Olagnier speelt de bal door. Daar is Mänd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mänd passt de bal zonder na te denken. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Nosov is nu in balbezit. Inczewski begaat een overtreding. Nosov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jolivet komt het veld opgelopen. Olagnier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wroński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Borussia Caennais 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 57%, Borussia Caennais 43%.
US Les Viltansou - Borussia Caennais 2:0

47e minuut.
Inworp. Franceschelli met de inworp. Joos rent richting de bal. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... Piatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Jolivet rent richting de bal. Becker onderschept slim de pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Borussia Caennais 2:1

54e minuut.
Jolivet heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jena. Jolivet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţiplea met een snel genomen vrije trap. Carrasana springt en kopt de bal. Piatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Çolakgazi neemt vlug de vrije trap. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een lange en hoge pass. Carrasana springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Mänd met een snelle inworp. Olagnier rent richting de bal. Olagnier passt de bal met de wreef. Mänd geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Borussia Caennais 3:1

71e minuut.
Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Olagnier onderschept slim de pass. Olagnier speelt de bal door. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Notório verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Olagnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Olagnier geeft de bal voor. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - Borussia Caennais 4:1

78e minuut.
Ţiplea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tascherl komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tascherl met een sublieme pass. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een hoge lob. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Domingues draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mänd is nu in balbezit. Mänd passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wroński de bal. Nosov is nu in balbezit. Nosov schiet op doel. Notório verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Joos geeft de bal voor. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becker. Becker krijgt een gele kaart. Jolivet raakt geblesseerd tijdens het duel. Joos wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 55%, Borussia Caennais 45%.
US Les Viltansou - Borussia Caennais 4:1