Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille Tropical Club
SAWYER - JULIET Tactiek droite def-def
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Hubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Haji Mohd Aliff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pietka is nu in balbezit. Pietka passt de bal met de wreef. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Tropical Club 1:0

14e minuut.
Hubert geeft een hoge lob. Reinaldo kan de bal niet met de borst controleren. Reinaldo passt de bal met de wreef. Barret rent richting de bal. Barret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico de Marseille - Tropical Club 1:1

16e minuut.
bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Leyman is nu in balbezit. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bojonegoro kopt de bal weg. Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chita. Chita krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Gouin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. Leyman neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Tropical Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 45%, Tropical Club 55%.
Atletico de Marseille - Tropical Club 2:1

49e minuut.
Pietka passt de bal met de wreef. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gijón komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pietka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Merlet de bal onder controle te krijgen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Tropical Club 3:1

63e minuut.
bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Pietka probeert naar een medespeler te passen. Merlet rent richting de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Tropical Club 4:1

64e minuut.
Tekand geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Haji Mohd Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Merlet rent richting de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Łopatowicz geeft een hoge lob. Leyman kopt de bal weg. Daar is Beting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Goma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Merlet is nu in balbezit. Gijón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaccarezza komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tekand bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. Goma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pietka is nu in balbezit. Pietka passt de bal met de wreef. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt bin Haji Mohd Aliff de bal. bin Haji Mohd Aliff geeft de bal voor. Hubert rent richting de bal. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Merlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tekand geeft een hoge lob. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal in één keer door. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka met een sublieme pass. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Merlet rent richting de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ... Goma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 25%, Tropical Club 75%.
Atletico de Marseille - Tropical Club 4:1